2 Temmuz 2016 Cumartesi

Kısa Saçlar İçin Pratik Saç Modelleri


Kısa saç modelleri kadınların cesaret örneklerinden biridir. Kısa saç kullanabilmek için kusursuz bir yüze sahip olmak gerekir. Yüzüne ve güzelliğine güvenen kadınlar için bir nevi özgüven göstergesidir. Kısa saçları kestirmekten öte taşıyabilmek önemli. Yaşınız ne olursa olsun bilmeniz gerekir ki, kısa saçlar sizi her daim genç gösterir. Ve size her daim modern bir hava katar. Kullanım rahatlığını da eklediğinizde kısa saçlar aslında her kadının isteyeceği bir şeydir ancak herkes gereğince taşıyamayacağı için kullanabilenler şanslıdır. Özellikle yaz aylarında kısa saç modelleri daha çok tercih ediliyor. Kısa modeller ile saçlarınız fazla yıpranmadan rahat bir yaz mevsimi geçirebilirsiniz. Uzun saçlara nazaran bakımı da kolay olduğundan kışa harika saçlarla girebilirsiniz.

Bütün bunlar güzel de saç modeli konusunda sıkıntı yaşarım, hep aynı modelle sıradan olmak istemiyorum diyorsanız bu konuda hiç tereddüt yaşamayın. Çünkü kısa saç modelleri arasında oldukça pratik kullanabileceğiniz birkaç model var. İşte size kısa saçlar için pratik saç modelleri;

• Eğer kendiniz has bir tarzınız varsa bu tarzı saçlarınızla da perçinlemeniz gerekir. Önler hafif uzun, arkası kısa tutulan saç modeli bunun için oldukça uygun. Bu türde kısa saçlara birçok farklı model uygulayabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında herkes rahatlık ister. Bu nedenle, günlük yaşantınızda dağınık tarzda bırakacağınız kısa saçlarınız size cool bir hava katacaktır. Banyoda çıktıktan sonra, köpükle rastgele dağıtacağınız saçlarınız, sokak modasının tamamlayıcısı olacaktır. Aynı zamanda son derece pratiktir. Maşa olmadan, fön olmadan, aynanın başında uzun saatler geçirmeden bu modeli uygulayabilirsiniz.

• Yine önler uzun, arkalar kısa tutulan saç modeliniz ile, iş hayatınıza veya özel akşam yemeklerine ayak uydurmanız oldukça kolay olacak. Herhangi bir düzleştirici ile veya fön ile, yandan ayırdığınız saçlarınızı düzleştirmeniz çok şık bir görünüme sahip olabilmeniz için yeterli.

• Önler uzun ve arkası kısa tutulan saç modeliniz ile daha asi bir görünüm elde etmek istiyorsanız, saçlarınızı ıslak bir şekilde komple arkaya tarayabilirsiniz. Bu uygulama için saçlarınızın düz olması gerekiyor. Yaz akşamları için ideal olan bu model oldukça da pratik bir şekilde uygulanabiliyor.

kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder