31 Temmuz 2016 Pazar

Makyaj Çantanızda Olması Gerekenler


Nerdeyse bavul büyüklüğünde çantalar taşırız yanımızda. Erkekler hep bu kadar büyük çantayı nelerle doldurduğumuzu merak etmiştir. Bu durum ise sadece kadınlar arasında bilinen bir sırdır. Hepimizin çantasında mutlaka ufak bir çanta daha vardır. Bu bizim gizli bahçemizdir. Arada masamızdan kalkar lavaboya gider o gizli bahçeyi kullanmaya başlarız. O çanta bizim yanımızdan ayırmadığımız eşyalarımız gibidir. O olmazsa kendimizi eksik hissederiz. Peki, yanımızdan ayırmadığımız makyaj çantamızın içinde gerçekten bize gerekli kozmetik ürünleri mi var? Makyaj çantamızda neler olmalı, neler olmamalı?

Makyaj çantamızda olması gereken ürünlerin başında göz kalemi ya da eyeliner gelir. Makyajda en çok akan ve tazelenmesi gereken makyaj ürünlerinin arasında gelir. Göz kalemini yanına almayan bir kadın asrın hatasını yapmış gibi hisseder. Makyaj çantasında olması gereken ikince önemli ürün ise rujdur. Yemek yeriz, su içeriz ve sıklıkla rujumuzu tazeleme ihtiyacı duyarız. Bu yüzden mutlaka yanımızda ruj bulunmalı. Makyaj çantamızda üçüncü olarak olması gereken ürün allık. Bazen kendimizi halsiz, renksiz hissederiz. İşte böyle zamanlarda allık bir kurtarıcıdır. Yüzümüze canlılık verir, solgun görünen yüzümüzün havasını değiştirir.

Makyaj çantasında olması gerekenler arasında maskara, farklı renklerde far, fondöten, pudra gibi ürünlerin bulunması gerekir. Bunların yanında yanınıza alacağınız bir el kremi çatlayan elleriniz için gerekli olabilir. Eğer makyajınızı temizlemek zorunda kalırsanız yanınızda mutlaka bir temizleme ürünü bulundurmanızda fayda var. Bir parça pamuk da olmalı.

kaynak:http://www.kadinportali.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder