23 Temmuz 2016 Cumartesi

Yaz İçin Pratik Saç Önerileri

Deniz , kum ve nem üçlüşü yaz aylarında bir araya gelince kuaförünüz ne kadar başarılı olursa olsun saçınızın bozulması kaçınılmaz oluyor. Akşam eğlence için yapılan saçlar doğal olarak hemen ertesi gün girilen denizle beraber bozuluyor ve bu durumda hepimizin siniri çok kolay bir şekilde bozulabiliyor.

Yaz tatillerinde hemen hemen hepimizin şikayeti fotoğraflarda kabaran, bozulan ve sanki beş dakika öncesinde taranmamış gibi duran saçlar.


1. Geriye Taranmış Saçlar

Son iki sezondur podyumda karşımıza çıkan geriye doğru taranmış saçlar gündüz davetlerinden gece eğlencelerine kadar hemen hemen her duruma adapte edilebiliyor. Trendin yenileyen versiyonunda ise geriye tarama işlemeni pixie ( kısa) kesim saçlarla tamamlamanız gerekiyor.


2. Şallarla Birleşen Açık Modeller

Giderek artan festival bilinci kendi modasını da oluşturmaya başladı. Sezonun yıldız parçası şalları ister düz ister dalgalı saçlarınızla bir araya getirerek trend bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu model deniz kenarındai, pikniklerde ve müzik festivallerinde kusursuz olacaktır, bize güvenin.


3. Yarım Topuz ( Half-bun)

Diğer bütün akımları sollayan Half-Bun yani yarım topuz Mary Kate Olsen’den Kate Middleton’a kadar herkesi etkisi altına almış durumda. Özellikle dalgalı saçlara çok yakışan bu model için bir lastik toka yeter de artar bile.


4. Örgüler Sardı Dört Bir Yanı

İlkokul örgüleri hiç bu kadar popüler olmamıştı. Festival temasının getirdiği trendlerden biri olan örgüler topuzlardan at kuyruklarına kadar her yere giriyorlar.


5. Dalga Zamanı

Dalgalı saç nem yüzünden yazları sizi korkutuyorsa doğru saç spreyini kullanarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Özellike kısa saç modasının yayılmasıyla iyice tercih edilmeye başlayan bu modelle saçlarınız yazın olduğundan daha da kabarık görünebilir.

kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder