31 Temmuz 2016 Pazar

Her Şeyle Kombinleyebileceğiniz 5 Ayakkabı

Her kıyafetinizle rahatlıkla giyebileceğiniz klasik ve kullanışlı modellere yatırım yaparak her zaman stil sahibi ve şık görünebilirsiniz.


Ayakkabılar kadınların her zaman en çok ilgi gösterdikleri temel parçaların başında geliyor. Ayakkabılarına karşı derin bir tutku besleyen kadınların ayakkabı gardroplarını bilinçli bir şekilde oluşturması hem daha fazla kombin seçeneğine hem de daha az masrafa olanak tanıyor. Siz de her kıyafetinizle rahatlıkla giyebileceğiniz klasik ve kullanışlı modellere yatırım yaparak her zaman stil sahibi ve şık görünebilirsiniz.

İşte her kadının gardrobunda mutlaka olması gereken modeller;

1. NUDE STİLETTO


Son zamanların en popüler trendlerinden biri ten rengi ayakkabılar. Tam bir hayat kurtarıcı parça olan bu ayakkabıları hemen hemen her kıyafetin altına giyebilirsiniz. İdeal topuk boyunda seçeceğiniz kaliteli bir çift nude stiletto ile renkli kısa elbiselerden jeanlere, açık renk kalem pantolonlardan kısa eteklere kadar pek çok parça ile oldukça hoş ve seksi görünmeniz garanti. Nude stilettoların bir diğer avantajı ise bacak boyunu uzun göstermesi. Hala bir çift nude stiletto edinmediyseniz bu parçaya gardrobunuzda hemen yer açın.

2. BABET



Masum duruşuyla casual giyimin en önemli stil kodlarından olan babetler rahatlıklarıyla her daim ön planda. Yazın daha düz, kışın ise daha kalın tabanlı babetler seçerek doğal görüntünüzü koruyabilirsiniz. Jeanlerle mini eteklerle ve şortlarla harika birliktelikler oluşturan babetler çabasız şıklığın en önemli parçalarından birini oluşturuyor.

3. SİYAH STİLETTO


Bir kadının dolabında olmazsa olmaz parçalardan biri siyah küçük elbise ise diğeri hiç kuşkusuz siyah bir çift stiletto. Kadınları bir anda şık gösterebilen bu sihirli parça ofis şıklığınızı tamamlamasının yanında davet ve açılışlarda da her türlü kombininizle şıklığı yaşamanıza yardımcı olacak. Sivri burunlu ve kaliteli deriden yapılmış bir çift stiletto her dolaba lazım.

4. BİLEKTE BİTEN BOT


Kadınların özellikle kış aylarında bir numaralı kurtarıcısı ise bilekte biten az topuklu botlar. Bohem ve şık bir hava yakalamaya yardımcı olan bu botlar uzun elbiselerle bohem ve asi bir hava yaratırken jeanlerle oldukça cool duruyor. Yazın botlarınızı jean şortlarla tamamlayarak oldukça havalı bir tarza imza atabilirsiniz.

5. SNEAKER


Son yılların dünyayı kasıp kavuran trendi olan sneakerlar hala gözde. Beyaz bir çift sneaker ile jean pantolon uyumu size sportif şıklığın kapılarını açar. Sneakerınızı her türlü kıyafetinizle kombinleyebilmeniz de cabası. Konforlu bir çift sneaker hala edinmediyseniz geç kalmayın.

kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder