6 Temmuz 2016 Çarşamba

Daha Uzun Görünmenin 10 Yolu

Kıyafetler bizim için çok önemli. Seçtiğimiz kıyafetlerle ruh halimizi ve tarzımızı yansıtıyoruz. Peki ya seçtiğimiz kıyafetlerle daha uzun ve zarif görünsek harika olmaz mıydı? Cevabınız evetse önerilerimize kulak verin.

1-Nude/Ten Rengi Ayakkabı Giyin


Ten renginize yakın renkte tercih edeceğiniz nude renkli ayakkabılar bacaklarınızla bir bütünlük oluşturarak bacaklarınızı daha uzun gösterecektir. Ayakkabı tercihinde ayrıca bilekten bağlı ayakkabılar yerine sivri burunlu, teninizi fazla kapatmayan ayakkabılar seçmeye dikkat edin. Stilettolar sizin için harika bir seçim olabilir.

2-Tek Renk Giyinin


Kombininizde kontrast renkler kullanmak yerine tek renk giyinerek bir bütünlük algısı oluşturur ve silüetinizi bölmezsiniz. Böylece renklerin gücünü kullanarak çok daha uzun görünebilirsiniz.

3-İspanyol Paça Pantolon Giyin


Çok bol ve hacimli olmayan, kalçalarınıza ve belinize tam oturan ispanyol paça pantolonlar tam sizlik! Pantolonunuzun altına yüksek topuklu bir ayakkabı giyin ve ayakkabılarınızın görünmemesine dikkat edin. Aynaya baktığınızda çok daha uzun göründüğünüzü siz de fark edeceksiniz.

4-Yüksek Bel Parçalar Kullanın


Yüksek bel etekleri, şortları ve pantolonları kombinlerinizde mutlaka kullanın. Bacakaklarınızı daha uzun gösterirken bel bölgenizdeki küçük fazlalıkları gizleyen bu parçalarla çok daha zarif görüneceksiniz.

5-Boyuna Çizgili Parçalar Kullanın


Enine çizgiler, puantiyeler ve büyük desenli kıyafetler yerine boyuna çizgili kıyafetleri kullanarak hem daha uzun hem de daha ince görünebilirsiniz. Yarattığınız bu küçük illüzyonu çok seveceksiniz.

6-Mini Etek Giyin


İnce bacaklara sahipseniz mini etekler sizin için harika bir tercih olacaktır. Yüksek topuklu ayakkabılarla kombininizi tamamlayarak uzun ve ince görünebilirsiniz. Midi etekler ise size olduğunuzdan daha kısa gösterebilecek tehlikeli bir etek boyudur.

7-Küçük Çanta Kullanın


Görünümümüzün en önemli tamamlayıcısı aksesuarları doğru seçerek daha uzun görünebileceğinizi biliyor muydunuz? Kısa boylu kadınlar için en doğru çantalar küçük çantalardır. Küçük bir çanta ile hem olduğunuzdan daha uzun hem de çok zarif görünebilirsiniz.

8-Kısa Saç Kullanın


Saç kesimi yaptırırken yüz hatlarınızın yanı sıra vücut tipinizi de göz önünde bulundurmalı ve ona göre tercih yapmalısınız. Eğer kısa boyluysanız uzun saçlar boyunuzu çok daha kısa gösterecektir. Fakat uzun saçlarınızdan vazgeçemiyorsanız bir sonraki önerimiz sizin için.

9-Tepeden Topuz Yapın


Hem kullanması çok rahat olan hem de çok trend bir görünüm yaratan tepeden topuzlar bir göz yanılsaması oluşturarak boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar. 

10-V Yaka Üstler Giyin


Gardırobunuzda V yakalı üstlere daha fazla yer verin. Boynunuzu daha uzun ve zarif gösteren bu üstler daha uzun görünmenizi sağlar.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder