12 Temmuz 2016 Salı

Çoklu Kolye Trendi

Birden fazla kolyenizi aynı anda takmayı seviyorsanız bu trend sizin için ideal. Öncelikle minimal kolyelerin bir araya getirilmesiyle görmeye başladık kat kat kolye trendini. Daha sonra büyük kolyelerin de çoklu olarak takılması ile tamamen kendini belli eden bir trend haline geldi.

Kat kat kolyeleri takarken dikkat etmeniz gereken ilk unsur kıyafetinizin sade olmasıdır. Üst giysilerinizin yakalarının abartısız ve düz olmasına özen göstermelisiniz. Aksi halde ortaya karmaşık bir görüntü çıkacaktır.
Diğer bir unsur ise giydiğiniz tarza uygun bir kolye takmaktır. Spor bir kombin seçtiyseniz buna uygun küçük taşlı ve daha gösterişsiz kolyeleri kıyafetinizle kombinleyebilirsiniz.
Kolyeler, gümüş, altın ve bakır rengi olmak üzere ayrılırlar. Cilt alt tonunuzu öğrenerek size yakışacak olan kolye rengini bulabilirsiniz. Eğer sıcak bir cilt at tonunuz varsa size altın ve bakır rengi yakışacaktır. Soğuk alt tonluysanız gümüş renklerini tercih etmeniz gerekecektir.

Minimal Kat Kat Kolyeler

Minimal kolyeler; zarif, şık olmanın yanı sıra sportif de olabilirler. Kolyeyi oluşturan parçaların modeline göre kıyafetinize uygun olanı tercih etmelisiniz. Uzun kolye takmak istiyorsanız derin V yaka salaş tişörtler veya sportif keten gömlekler giyebilirsiniz. 



Büyük Kat Kat Kolyeler

Büyük kolyeler oldukça gösterişli ve ağır aksesuarlardır. Bu kolyeleri klasik kıyafetlerinizde, iş yeri kombinlerinizde ve davetlere giderken kullanabilirsiniz. Fakat doğru kolyeyi doğru kıyafette kullanarak spor bir görünüm de elde edebilirsiniz.


Bohem bir tarzınız varsa bu kolyeleri çok seveceksiniz. Kat kat giysiler ve aksesuarlar, bohem giyim tarzının bir parçasıdır. Siz de bu salaş ve uzun kolyelerle tarzınızı daha iyi yansıtabilirsiniz.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder