5 Temmuz 2016 Salı

Kiralık Aşk Defne – Elçin Sangu Makyaj Stili


Defne yani Elçin Sangu’nun dikkatleri çeken ilk güzellik sırrı pürüzsüz cildi. Normal yaşantısında da güzel bir cilde sahip olan Elçin Sangu’nun bu rolünde samimi, içten ve masum bir kızı canlandırdığı için pürüzsüz cildi bu imajı destekliyor.

Defne’nin göz makyajı makyaj stilinde en çok dikkat çeken alan. İlk bölümde gözümüze çarpan iki göz makyaj stili var Defne’nin. İlk olarak ince bir eye-liner ile gördük Defne’yi.

Bölümün ilk başındaki saç stili de sonra Ömer’i aşık etme oyununa başlayınca değişiyor. Defne’nin saç modeli dizinin ilk modelinde oldukça dikkat çeken bir modeldi. Bu saç saçlarınıza tost yaparak sahip olabilir ya da minik minik örüp açarak benzer bir görünüme ulaşabilirsiniz.


Defne yani Elçin Sangu’nun saç rengi ise gerçekten etkileyici bir kızıl. Bu saç rengi ile ten beyazlığı düşünüldüğünde hafif bir makyaj uygulaması gayet doğal bir görüntü sağlamış.

Ömer’i aşık etme oyunuyla birlikte Defne’nin saç, makyaj ve kıyafet stili tamamen değişiyor. İşte yeni Elçin Sangu’nun yeni stili!


Saçları kesilen ve dalgalı tercih edilen bu model ile Defne daha stil sahibi bir görünüm yakalıyor. Makyaj detaylarına gelecek olursak göz makyajında büyük değişiklikler var. Bunun yanında dudak makyajı daha baskın ve allık daha ön planda. Cilt kapatıcılığı ve pürüzsüzlüğü yine aynı ve müthiş doğal gözüküyor.


Defne yani Elçin Sangu’nun göz makyajında siyah buğulu bir makyaj stili görüyoruz. Siyah göz kalemi sürüp biraz dağıtarak benzer bir görünümü yakalayabilirsiniz. Kirpik olarak yoğun bir kirpik göremiyoruz, bu daha doğal durmasını sağlıyor. Aynı zamanda alt kirpiklerinde de ince bir kat far ya da hafif bir göz kalemi uygulaması bulunuyor.


Kirpik diplerinde ince bir kat eye-liner sürerek kirpikler daha belirgin bir hale getirilmiş. Dudak makyajında ise yine ten ve saç rengine uyumlu sıcak tonlarda renkler seçilmiş.

kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder