31 Temmuz 2016 Pazar

Saçlarda Son Trend: Saç Yüzüğü


Saç yüzükleri geçen sene yaz aylarında hayatımıza yavaş yavaş girmeye başlamıştı. Fakat bu trend de maalesef ki Türkiye’ye sonradan gelen trendlerden biri oldu.

Festival sezonunun başlamasıyla birlikte görmeye başladığımı saç yüzüklerinin bir diğer adı da saç piercingi. Altın, gümüş ve rose gold renklerde bulunan saç yüzüklerini saçlarına örgü yaparak takabilirsin. İster balık sırtı örgü, ister normal örgü istersen kılçık örgü modelleri ile çok rahat uygulayabilirsin. Farklı saç modelleri ve tarzlarda birleştirildiğinde trend görünüm kazanmana yardımcı olacak.


Bohem saç modellerinden hoşlananların çok seveceği saç yüzükleri hem açık saçta hem de toplu saç modellerine çok yakışıyor. Yarım topuz modellerine ekleyeceğin bir örgü ile saçlarını süsleyebileceğin gibi. Önden küçük burgular yaparak saç yüzüklerini saçına ekleyebilirsin. 


Saç yüzüklerine rahat ulaşamıyorum bulamıyorum diyorsan üzülme. Ekelm yüzükleri ve kullanmadığın eski küçük halka küpelerinden de faydalanarak bu trende ayak uydurabilirsin. Hem romantik hem de bohem bir havası olan saç yüzüklerinin uygulaması oldukça kolay.

kaynak:https://www.oxxo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder