5 Temmuz 2016 Salı

2016 Yaz Dizilerinde Erkek Modası ve Stil Önerileri

No.309 dizisi Furkan Palalı erkek modası

Sarışın ve uzun boylu olan Furkan Palalı’nın dizideki stili özellikle klasik giyinmeyi seven beyler için mutlaka takip edilmeli.


Bol bol takım elbise içerisinde gördüğümüz Furkan Palalı, farklı aksesuarlar ve son derece renkli takım elbiseleri ile stil peşine düşen erkeklere ilham kaynağı olabilir.


Özellikle kravat yerine farklı çengel iğne ve broş modellerinde aksesuar tercih edilmiş. Bu yazın önemli aksesuar parçalarından biri olduğunu ve bir süre daha bu modeli göreceğimizi söyleyebiliriz. Onur’un dizideki takım elbise markalarından biri Altın Makas.

Aşk Laftan Anlamaz – Burak Deniz Stili

bu yazın önemli çiftlerinden biri olacak Hande Erçel ve Burak Deniz, yeni dizileri aşk Laftan Anlamaz ile show tv’de yaz akşamlarına konuk oluyor. Dizide bir patronu canlandıran Burak Deniz, farklı kombinleri ile de karşımıza çıkıyor.


Erkek modası açısından kombinleri takip etmeniz alışveriş sırasında size büyük kolaylık sağlayabilir. Bu dizide Burak Deniz’i en çok gördüğümüz renk kombinlerinden biri lacivert takım elbise – beyaz pantolon kombinleri diyebiliriz. Özellikle yaz davetleri, nikahları ve düğünleri için oldukça kurtarıcı bir kombin olarak kullanabilirsiniz.


Üstelik kravat takmadan da oldukça stil sahibi gözükmenizi sağlayacaktır. Ancak bu kombini yaparsanız ayakkabı seçiminiz oldukça önem taşıyor. Beyaz pantolondan ötürü ayaklarınız oldukça dikkat çekecektir.

kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder