31 Temmuz 2016 Pazar

Beyaz Göz Makyajı


Bayanların vazgeçemeyeceği şeyler arasında giyim, çanta, ayakkabı, cüzdan gibi tutkular yanında elbette ki makyajı da unutmamak gerekir. Belki de en büyük silahlarından biri olarak yorumlayabiliriz makyajı. Kimi zaman güzel yönlerinizi ön plana çıkarmak için kullanırsınız kimi zamanda ufak hilelerle kusurlu yanlarınızı gizlersiniz. Peki, böyle bir makyajın en önemli kısmını ne oluşturur? Tabii ki göz makyajı. Bir bayanın en etkileyici yönünün gözleri olduğunun aksini kimse iddia edemez sanırım. Bu nedenle makyaj yaparken ortaya çıkarmanız gereken yerlerin başında gözleriniz gelmektedir. Peki, gözleriniz yüzünüze göre biraz küçükse nasıl bir göz makyajı yapmalısınız. Bu yazımız tam da size göre demektir. 

Gözlerinizi öne çıkarmak istiyorsanız ilk tercihiniz beyaz tonlarının ön planda olduğu bir makyaj seçimi olmalıdır. Bu konuda beyaz göz kalemi en büyük yardımcınız olacaktır.

Gözaltının kirpik dipleri açık pembe bir renktedir. Gözünüzü ön plana çıkarmak için ilk önce bu kısma beyaz göz kalemi sürmelisiniz, bu yöntemle bu aşamada bile gözleriniz en az bir kat daha iri görünmeye başlayacaktır.

Eğer göz makyajınızda kullandığınız renklerin daha belirgin ve canlı görünmesini de istiyorsanız göz kapağınıza beyaz far uygulamaları yapabilirsiniz.

Eğer gözlerinizde daha aydınlık bir görüntü oluşturma istiyorsanız bu konuda da beyaz makyaj hilelerine başvurmalısınız. Göz pınarı çevrenize ve kaş altına süreceğiniz beyaz göz kalemi ve beyaz farı tam da istediğiniz aydınlığı elde etmenizi sağlayacaktır.

kaynak:http://www.kadinportali.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder