7 Temmuz 2016 Perşembe

Kate Middleton’ın Hindistan Stili

21. Yüzyıl’ın peri masalına bizi inandıran Kate Middleton , gittiği her yerde şıklığıyla beraber zarafeti de peşinden götürmeye devam ediyor. Başlarda soylu olmadığı için kimileri tarafından Kraliyet Ailesi’ne yetersiz görülen , kimileri tarafından da Prenses Diana’yı hatırlattığı için hemen kabul edilen Middleton, konuşması, stili , yüzünden hiç eksilmeyen gülümsemesi ve doğal saç-makyajıyla evlendikten sonra kendisine verilen ” Cambridge Düşesi” ünvanını ne kadar hak ettiğini gösteriyor.

İki çocuk annesi olmasına rağmen ünvanının verdiği görevlerden kaçmayan Kate Middleton, eşi Prens William’la birlikte katıldığı Hindistan turunda Alexander McQueen’den Erdem’e kadar giydiği her tasarımla bir kere daha moda dünyasının gündemine oturmayı başardı. Yöresel tonlarda ve desenlerde yaptığı seçimlerle göz kamaştıran güzel Düşes, bu turdan sonra yavaş yavaş trend olmaya başlayan etnik desenlerin sokak modasında hızla yayılmasına neden olacak gibi görünüyor.

Zarafet ve şıkığın asillikle bağlantılı olmadığını, doğuştan geldiğini kanıtlayan Middleton ‘ın yolculuğu sırasında tercih ettiği giysileri bir araya getirdik. Eminiz bu görüntülerden sonra siz de bir bir yerlerde prensinizi bulacağınıza yeniden inanacaksınız.












kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder