5 Temmuz 2016 Salı

Yeni Evlenecekler İçin Dekorasyon Önerileri


Yeni evlenecekseniz gündeminizi meşgul eden konulardan biri de evinizin dekorasyonu olacaktır. Ev dekorasyonunuz ne kadar iyi olursa, evde geçireceğiniz vakit o kadar keyifli ve huzurlu olur. Özellikle işten eve gelince koltuklarından birine kurulup keyif yapacağınız, kimi zaman misafirlerinizi ağırlayacağınız salonunuzun dekoru oldukça önemlidir. Evlilik arifesindeyseniz veya yeni evliyseniz, sizin için bir araya getirdiğimiz dekorasyon önerilerine kulak verin.

Konfordan yanaysanız L koltukları tercih edin: L koltuklar rahat oldukları kadar ortama şık ve modern bir hava katıyor. Ayrıca köşelere rahatça konulabildiği için yerden kazandırıyor. Büyük bir alana sahipseniz geniş bir L koltuğu salonunuzun merkezine de yerleştirebilirsiniz. Modern köşe koltuğunuzu sade bir orta sehpa ve raflı bir dolapla tamamlayabilirsiniz.


Modern ve fonksiyonel parçalar kullanın: Salonunuzda televizyon, ses sistemi gibi birçok teknolojik cihaz olacaktır. Bunları daha rahat kullanmanızı sağlayacak modern ve fonksiyonel parçalarla dinamik bir ortam yaratabilirsiniz. Dev ekranlı televizyonlar için uygun olan TV üniteleri ve sehpa takımları ideal bir tercih olurken, laptop ve tabletinizi rahatlıkla kullanmanıza olanak sağlayan laptop sehpaları iyi bir seçim olabilir. Ayrıca televizyon, ses sistemi ve aydınlatma gibi elektronik cihazları rahat kontrol etmenize yarayan kontrol paneline sahip koltuklar da işinizi kolaylaştırır.


Desenli duvar kağıtları kullanın: Çiçek desenli duvar kağıtları başta olmak üzere değişik desenlere sahip duvar kağıtları ile renkli bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Seçimlerinizi bu yönde yaparak hem kullanışlı hem de estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle ekose ve yaprak desenleri bu yıl sıklıkla karşılaşabileceğiniz desenlerden.


Country tarzını tercih edin: Rahatlığı ve şıklığı ile göz alan dekorasyon stillerinden biri de Country tarzı. Bu tarz dekorasyon uygulamaları ile daha rahat ve konforlu salonlara kavuşmanız mümkün. Dekoranuzda biraz nostaljik biraz da modern bir etki yaratmak istiyorsanız, salonunuzda, mutfağınızda ya da yatak odalarınızda bu tarzı çekinmeden kullanabilirsiniz. Country tarzı mobilyaları modern parçalarla bir araya getirerek ortama farklı bir hava katabilir, keyifli bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.


Altın rengine yönelin: Klasik dekorasyonu tercih edecekler için en uygun renklerden biri olan altın rengini döşemelik kumaşlarda, perdelerde ve abajurlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Altın rengi hem daha şık hem de zengin bir görünüm sağlar. Özellikle varak aynalar, varak detaylı konsollor, şapkalı abajurlar klasik tarzda bir dekorasyonun olmazsa olmazlarıdır.


kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder