5 Temmuz 2016 Salı

Kiralık Aşk Defne Saç Stilleri

Kiralık Aşk Defne – Elçin Sangu’nun saç rengi

Elçin Sangu’nun şimdiye kadar yer aldığı dizilere bakacak olursanız hep aynı saç rengi ile karşımıza çıktığını görebilirsiniz. Yani bu demek oluyor ki Kiralık Aşk’ın Defne’sinin saç rengi doğal kızıl! Evet yanlış duymadınız doğal! Elçin Sangu’nun daha önce verdiği röportajlarda da kendisine sıkça sorulan saç rengi konusunu ısrarla doğal kızılım diyor.

Elçin Sangu yani Defne’nin dizide giydiği kıyafetler, saç stilleri de güzel oyuncunun saç rengini tamamlayan cinsten. Kızıl saçlı ve beyaz tenli olmasının kombin yaparken ya da renk seçerken biraz zor olduğunu söyleyen Elçin Sangu, yine de saç renginden vazgeçemiyor.

Gelelim Kiralık Aşk dizisinde Defne’nin karşımıza çıktığı saç stillerine ve modellerine!

Kiralık Aşk’ın 1. bölümünde doğal, kıvırcık ve oldukça uzun saç modeli ile karşımıza çıkan Defne, önüne çıkan iş fırsatı gereği saçlarını ve stilini tamamen değiştiriyor!


Defne’yi Kiralık Aşk’ın 1. bölümünden itibaren iş hayatına atılmış genç ve güzel bir kadın stili ile görüyoruz. Saçlarının boyunu değiştirirken rengi aynı kalan ancak yaptığı makyaj ve tercih ettiği dizi kıyafetleri ile baştan aşağı yenilenmiş bir defne görüyoruz.


Defne’yi Kiralık Aşk’ın 3. bölümünde artık dizinin ilk bölümlerine göre stilinin daha bir oturduğunu, saç modellerinin de artık yaptığı işe ve senaryo akışına göre daha iş hayatına uygun modellere geçtiğiniz söyleyebiliriz.


Defne’nin katıldığı özel bir geceyi izlediğimiz Kiralık Aşk’ın 3. bölümünde Defne’yi bu kez yüz hatlarına ve lacivert – mavi elbisesine uygun yapılan makyaj ve topuz saç modeli ile görüyoruz.


kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder