7 Temmuz 2016 Perşembe

Güneş Gözlüğü Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En sonunda güneş gülen yüzünü bize gösterdi. Tabii güneş tüm yakıcılığıyla gözlerimizi kamaştırmaya başladığı anda ilk aklımıza gelen aksesuar olan güneş gözlükleri de hak ettikleri yeri almaya başladı. 

Güneş gözlüğü gözleri ultraviyole ışıklarda koruyarak daha sağlıklı gözlere sahip olmamıza da yardımcı olur. Güneş gözlüklerini şıklığımızın yanında sağlığımızı da koruması onları vazgeçilmez aksesuarlar sıralamasında en üst sıralara taşımaya yeterde artar bile!


Bir çok model arasından seçim yaparken öncelikle dikkat etmeniz gereken yüz şekliniz olmalıdır. Hem bayan gözlük hem de erkek gözlük seçimi için yüz şeklinize uygun bir gözlük seçmemişseniz aldığınız gözlük ne kadar güzel olursa olsun yüzünüzde bambaşka bir hal alacaktır. Bu nedenle alacağınız gözlüğün modaya uygun olması, güzel olması ve fiyatından önce yüz tipinize uygun olup olmadığına bakmalısınız. Bunun için “yüz tipine göre gözlük modelleri” yazımıza göz atabilirsiniz. Yüz tipinize uygun modele karar verdiğinize göre şimdi camların kalitesine bakmalısınız. Bunun için özellikle garanti belgesi olan ürünleri tercih etmenizde fayda olacaktır. Bir çok ünlü marka logolarını gözlük camları üzerinde belirterek sizleri sahte ve kalitesiz gözlüklerden korumayı amaçlamaktadır. Daha sonra bakacağınız etmen fiyat olabilir. 


kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder