24 Temmuz 2016 Pazar

Ünlü Annelerin Bakım Sırları


Her anne en güzeldir, hiç şüphesiz. Ancak bazı anneler var ki güzel oldukları kadar ünlüler ve daha güzel olmak zorumdalar. Ünlü annelerin bakım sırlarından siz de örnek alarak daha bakımlı ve şık görünebilirsiniz. İşte ünlü anneler ve onların küçük sırları.

Julia Roberts

İnsanın içini aydınlatan gülüşü ve sadeliğiyle göze çarpan ünlü oyuncu anne olduktan sonra da güzelliğiyle göz kamaştırmaya devam etti. Cildinin güzelliğini ve sağlıklı oluşunu gülümsemeye ve hayatındaki mutluluğa bağlayan güzel oyuncu sinema dünyasının en sevilen yüzlerinden biri. “Pretty Women” filmiyle akıllara kazanan Julia Roberts’ın cilt bakımı sırrı doğal içerikli ürünleri kullanmasından geçiyor. Bunun dışında evde kolayca hazırlayabileceğiniz limonlu su gibi karışımları da günlük hayatından eksik etmiyor.
Formunu korumak için de yine doğal yiyecekleri ve bol bol açık havada spor yapmayı öneren güzel oyuncunun en önemli özelliği gün içinde en az 15 dakikasını merdiven çıkmaya ayırması olarak biliniyor.


Victoria Beckham

Güzelliği ve marifetleriyle adından sıkça söz ettiren Victoria Beckham 4 çocuk annesi olmasına rağmen hiç fazlalığı olmamasını düzenli spor yapmasına ve ekmek tüketmemesine bağlıyor.
Cilt güzelliğini de cildini özenle korumasına borçlu olan Victoria Beckham güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyor ve bolca su içiyor.


Beyonce

Yeni anne olan Beyonce fiziği ve yuvarlak hatlarıyla olduğu kadar cildinin ışıltısıyla da dikkat çekiyor. Cildinin güzelliği için bolca nemlendirici kullandığını söyleyen Beyonce her zaman doğallıktan yana olan ünlülerden biri. Aynı zamanda ufak hilelere de başvurmayı ihmal etmeyen Beyonce yorgun olduğu zamanlarda altın rengi far kullanarak yorgunluğunu gizlemeyi başarıyor. Ya da büyük gözlük kullanarak yine gözlerindeki ve yüzündeki yorgun görünümü kamufle etmeyi başarıyor.


kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder