23 Temmuz 2016 Cumartesi

Rose Gold Saç Trendi


Ombre, gri, çok açık sarı ve gökkuşağı tonları derken şimdi de saçlarda trend rose gold rengi! Geçtiğimiz üç sene içerisinde takı kategorisinde önce altın ve gümüş rengini ekarte eden bu tatlı ton 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda saçlara sıçramış gibi gözüküyor.
Bu trend Hollywood yıldızları arasında yeni yeni parlamaya başlasa da geçmişe baktığımızda tercihleri ile her zaman önde gitmeyi seven Sienna Miller’ın 2013 yılında katıldığı Golden Globes’da karşımıza çıkarak ilerleyen yıllarda güçleneceğinin sinyalini vermişti.
Hilarry Duff’ın bu trendi kendisinde başarı ile uygulamasından sonra yeniden popüler olan pembe altın tonlarındaki bu renk yavaş yavaş sokak modasında da etkisini göstermeye başladı.

Peki bu renk en çok kimlere yakışır?

Ünlü renk uzmanı Daniel Parmer’a göre doğru tonları seçildiğinde pembe-altın renk hemen hemen herkese yakışıyor ancak sarışın tonlarda koyu renkl gözlere sahip kadınlarda bir tık daha güzel duruyor.

Sienna Miller

Hilary Duff

Hilary Duff

Emma Rossum

Bu yaz biraz daha cesur olmaya karar verdiyseniz kuaförünüze danışarak doğru tonlardaki rose-gold trendini uygulayarak tarz söz konusu olduğunda öncü olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder