20 Temmuz 2016 Çarşamba

Mom Jean Kombinleri

Mom Jean Nedir?

90’ların favorisi, genellikle mavi renkli, yüksek belli, paçalara doğru hafif daralan, rahat kesimli pantolonlara “mom jean” denir.

Mom jeanleri kullanmak oldukça kolay ve kullanışlı. Bir gömlek ile bu pantolonları hem ofis stilinizin hem de günlük stilinizin bir parçası haline getirebilirsiniz. Küçük bir öneri; gömleğinizin uçlarını pantolonunuzun içine sokmayı unutmayın ve kombininizi kemer ile tamamlayın.





Basic tişörtler ile kombinleyin.

Ne giyeceğinizi bilemediğiniz bir gününüzde misiniz? Gardroplarımızın vazgeçilmezi, almaktan hiç bıkmadığımız basic tişörtleri bir mom jean ile kombinleyin. 2016 yazının kurtarıcısı olacak bu kombini ister topuklu ayakkabılarınızla isterseniz de spor ayakkabınızla tamamlayabilirsiniz. Özellikle yılın yükselen trendi beyaz sneakerlar iyi bir tercih olacaktır.




Kısa üstler ile kombinleyin.

En belirgin özelliği yüksek belli kesimleri olan mom jeanleri son yılların en güçlü trendlerinden biri olan kısa üstler ile kombinleyerek dikkat çekici bir görünüm yaratabilirsiniz.



Kombininizi ceketler ile tamamlayın.

Serin yaz gecelerinde size eşlik edecek blazer, bomber ya da deri ceketiniz ile pantolonunuzun maskülen tavrı ile uyum içinde kombinler oluşturabilirsiniz.



Feminen bir stil yaratın.

Bol bir kesime sahip olan bu rahat pantolonlara feminenlik katmak ister misiniz? İpek ya da şifon, şık bir bluz ve topuklu ayakkabılar ile oldukça çekici bir kombin oluşturabilirsiniz.



Vintage kombinler oluşturun.

Mom jeanleri vintage kıyafetler ve aksesuarlar ile tamamlayarak 90’lardan günümüze gelen mom jeanlerin ruhu ile uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz.


İlham alın.

Mom jeanler kısa zamanda çok sevildi. Kendall Jenner gibi birçok ünlü yıldız ve moda bloggerının vazgeçilmezi haline geldi. Siz de bu pantolonları sevenlerdenseniz onların kombinelerinden ilham alarak mom jeanleri günlük stilinizin bir parçası haline getirebilirsiniz.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder