24 Temmuz 2016 Pazar

Mutfak Dekorasyonu İçin Öneriler

Kadınların en çok üstünde durduğu ev dekorasyonu içinde Mutfak dekorasyonu, üzerinde durduğu alanlardan birisidir. Bu son dönemlerde gittikçe artan yoğun bir ilgi ile karşılaşan mutfak dekorasyonu , her zevke ve her tarza uygun bir şekilde dizayn edilebilmekte.

Pop-art ile rengarenk mutfaklar

Pop-art akımı; moda dünyasından ev dekorasyonuna kadar her alanda etkili olan bir akımdır. Alışılmış dışında bir dekorasyon tarzı olan pop-art dekorasyon, farklı renklerin kullanılmasına avantaj sağladığı için hem çok farklı hem de çok enerjili bir mutfağa imza atmanızı sağlayacaktır. Neşeli bir mutfak dekorasyonu yaratmak isteyenler, mutfaklarında pop-art renklere yer vermekten kaçınmamalıdır.


Nostaljik mutfaklar

Ev dekorasyonun her alanında olduğu gibi, mutfak dekorasyonunda da nostaljik dokunuşlar yapmak oldukça moda olan bir akımdır. Nostaljik mutfaklar, hem naftalin kokan hem de oldukça şirin gözüken bir dekorasyona imza atmanızı sağlayacaktır. Ahşap dolaplar, tel dolaplar, eski fincan takımları, vintage detaylar, kuzineler kısacası eskiye dair her şey nostaljik bir mutfak dekorasyonu yaratacaktır.

Beyazdan vazgeçemeyenlere

Modern dekorasyon tarzının en çok kullanılan renklerinden birisi beyazdır. Ev dekorasyonunda olduğu gibi mutfak dekorasyonunda da baştan aşağı beyaz kullanmak hem oldukça ferah hem de oldukça modern bir mutfak yaratmanıza imkân verecektir. Beyaz mutfak dekorasyonu sade ve şık bir dekorasyon tarzına imza atacağı için, sade bir dekorasyon tarzından hoşlananlar için de en ideal seçimlerden birisi olacaktır.


İskandinav stili mutfaklar

Son dönemde oldukça moda olan bir mutfak dekorasyonu olan İskandinav tarzı mutfaklar, ahşap-beyaz ve endüstriyel tarzın en iyi harmanlanmış halidir. Sade fakat oldukça şık bir mutfak dekorasyonuna imza atan İskandinav mutfaklar, doğal ev dekorasyonuna da en uygun tercihlerden birisi olacaktır. Hem modern hem de minimalist bir tarzda dekore edilmiş mutfaklar, evinizde şık bir etki yaratacaktır.


kaynak:http://www.34numara.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder