5 Temmuz 2016 Salı

Beyaz Abiye Modelleri

Özel günlerde bayanların bir numaralı kurtarıcısı olan ve en çok tercih edilen abiye elbiseler birbirinden farklı renkleriyle göz almayı başarmaktadırlar. Ancak son zamanlarda özellikle saf ve şık durmasından dolayı beyaz abiye modelleri tercihler arasında yerini almış bulunmakta. Beyaz renginin modası asla geçmiyor ve kombin seçeneği oldukça fazla bu nedenle sık tercih edilmesi oldukça normal.


Abiye elbise denildiğinde modelinden önce renk konusunda karar verilir. Beyaz renk abiye elbise modelleri tasarımı, hemen her kadına yakışan renklerin başında geliyor. İstediğiniz model ve tarzdaki abiyelerde bu rengi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Katıldığınız davetlerde, özel günlerde çok şık ve zarif görüneceğinizbeyaz abiye modelleri bulunmaktadır. Beyaz renkte istediğiniz kumaş türünü tercih edebilirsiniz. Dantel, şifon, tüylü, tüllü gibi çeşitlerle şıklığı yakalamak sizin elinizde. Taş ve işlemeli beyaz abiye modelleri ile de davetlerde göz alıcı gözükebilirsiniz.


Abiye elbise modeli ne kadar şık olursa olsun, önemli olan vücut tipinize uygun olan bir elbiseyi tercih etmeniz ve rahat olabilmenizdir. Öncelikle bedeninize göre, vücudunuzdaki fazlalık olan bölgeleri kapatacak modeller tercih etmelisiniz. Saflığın rengi beyaz ile şıklığın görüntüsü olabilirsiniz.


elbise-trendler

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder