7 Temmuz 2016 Perşembe

Ünlü İsimlerin Stil Sahibi Çocukları

Doğdukları anda kamera ışıkları altında bir yaşam sürmeye başlayan ünlü isimlerin çocukları gelişen sosyal medya, özellikle instagram sayesinde kendi yaşam alanlarını ve hayranlarını yaratmayı başardılar. Anne ve babalarının mesleki avantajlarından dolaylı yoldan faydalanabilen ünlülerin çocukları, tasarımcılarla haliyle de modayla fazlasıyla iç içe oluyorlar. Yürümeye ve konuşmaya başladıkları andan itibaren ünlü markaların da reklam yüzü olarak kullanmak istedikleri bu isimler, şimdiden oluşturdukları stillerle gelecekte ebeveynlerinden çok daha iddialı olacaklarını da gösteriyorlar.

Bebek bezini çıkardıkları anda fiyatı el yakan tasarımlarla gezmeye başlayan isimlerin başında Kim Kardashian’ın kızı North West, Kate Middleton – Prens William’ın oğlu Prens George ve Sarah Jessica Parker’ın ikizleri Marion & Tabitha Broderick zarif tercihleriyle dikkatleri çekerken Alexander Wang’in yeğeni Aila Wang ve Gwen Stefani’nin oğlu Kingston Rossdale, bugünü yakalayan asi stilleriyle ileride fark yaratacaklarını kanıtlıyorlar.

Y kuşağı zekaları, kendi kişilikleri ve kimseye benzemeyen stilleri ile bizden çok daha ileride olacak gibi görünüyor. Biz de bugünün çocukları yarının en dikkat çekici 7 çocuk stil ikonunu bir araya getirdik .

Aila Wang – Alexander Wang’in yeğeni Aila ünlü tasarımcının yolundan gidiyor. Güzelliğiyle olduğu kadar asi ve sevimli stiliyle dikkat çeken Aila’nın genlerinde tasarımcı dna’sı taşıdığı açıkça belli oluyor. Minik elbiseleri ve deri pantolonları tercih eden bu güzel yıldız ileride rock-chic akımının önemli temsilcilerinden biri olacak gibi görünüyor.


Kingston Rossdale -Gwen Stefani ve Gavin Rossdale’ın oğulları 2006 doğumlu Kingston Rossdale; renkli ve cesur giyim tarzıyla kameralara takılıyor. Futbola olan merakı ile bilinen Kingston, kalıplara girmeyi tercih etmeyen bir karaktere sahip. Bir gün spor ve eğlenceli kıyafetlerle görebileceğiniz bu stil ikonu ertesi gün kısa paça pantolon ve ceketi ile karşınıza çıkarak ne kadar centilmen bir erkek olacağının sinyalini verebilir.


North West – Kim Kardashian ve Kanye West’in ilk çocukları, tasarımcıların ürün yollamak için sıraya girdiği, geleceğin şimdiden belli reality show yıldızı North West; annesinin kendisi için tercih ettikleri ile kamera karşısına geçiyor. Bir gün babası gibi R&B stili ile karşımıza çıkarken ertesi gün annesinin izinden giderek zarif ama kendi yaşına göre biraz büyük parçalarla trendlere yön veriyor. Şu sıralar kameralara poz vermeyi tercih etmeyen North, doğuştan yıldız kaprislerini içinde barındırıyor gibi.


David Banda – Anneniz Madonna olunca, star ışığı da doğrudan sizi aydınlatıyor doğal olarak. Kırmızı halılarda kendine göre yorumladığı takımı , günlük hayatta tercih ettiği spor ama şık parçalarla David ileride stil konusunda pek çok yaşıtına ders verecek gibi görünüyor. Kimbilir Banda’yı da annesi gibi sahnede görürüz, ne de olsa yetenek bulaşıcı!


Marion & Tabitha Broderick – Sarah Jessica Parker’ın ikizleri tıpkı anneleri gibi rengarenk ve özgün stilleri ile bir bakanda bir daha bakma isteği uyandırıyorlar. Her daim güler yüzleri ile kameralara poz veren Marion & Tabitha ilerleyen yıllarda da 80’ler ve 90’lardan ilham alan stilleri ile moda da cesur olabileceklere ilham verecek gibi görünüyorlar.


Prens George – Modern zamanın peri masalı Kate Middleton ve Prens William’ın oğulları Prens George asil stili ile daha şimdiden milyonların gönlüne taht kurmuş durumda. Kısa şortlardan vazgeçmeyen bu sevimli yakışıklının favorileri arasında. Babasının kopyası olan sevimli prens , ilerleyen yıllarda çok can yakacak gibi görünüyor.


Romeo Beckham – Beckham ailesini düşündüğümüzde her biri kusursuz olarak gözümüzün önüne gelse de Romeo Beckham , aralarından hızla sıyrılmayı başardı. Annesiyle beraber kırmızı halılarda sık sık boy gösteren Romeo , ciddi stiline eşlik eden güzel gülümsemesi ile daha şimdiden pek çok markanın beraber çalışmak istediği isimler arasında girdi. Gündelik hayatta spor – şık parçalarla kendini ifada eden bu moda tutkunu küçük yaşına rağmen takımları da kusursuz bir şekilde taşımayı başarıyor.


kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder