7 Temmuz 2016 Perşembe

Burca Göre Parfüm Seçimi

Güzelliğin ayrılmaz bir parçası, çekiciliğin anahtarı parfüm sizi, kimliğinizi temsil ediyor. Karakterinizi belirleyen burcunuz ise adeta kimliğiniz haline gelen parfümünüzü seçerken size burç parfümü ile yol gösteriyor. Bu ip uçlarını takip ederek siz de karakterinizi hoş kokunuzla temsil edebilir ve bayan parfüm ile çekiciliğinizi arttırarak onu baştan çıkarabilirsiniz.

Su grubu kadınlar zarafet peşinde

Su grubundan yani, yengeç, balık, akrep burcu olan kadınlar eşsiz estetik anlayışları ve benzersiz zevkleriyle zarafet peşinde koşarlar. Burca göre parfüm seçmek isteyen, hayatlarındaki her detayda ince zevklerini yansıtan su grubu burçları kaliteye olan meraklarını en iyi parfüm markaları ile göz önüne çıkarırlar. Zarafet ve saflığı temsil eden fresh kokular, yengeç, balık ve akrep burcu kadınlar için şıklığı tamamlayan bir parçadır. Su kadınına uygun parfümler kadınların fiziksel özelliklerine göre de çeşitlenir, esmer kadınlar için baharatlı kokular vazgeçilmezken, sarışınlar şekerli, hafif ve serin kokuları, kızıllar ise buruk kokuları tercih etmelidir.

Su grubu kadınlara önerilerimiz:

Burberry Touch 
Armani Mania
Kenzo Flower 
Davidoff Echo

Modern dünyanın yaramaz kızları “Hava Kadınları”na dinamik kokular!

İkizler, Terazi, Kova burcu hava grubu kadınları meraklı ve inatçı özelliklerini koku seçiminde de öne çıkarırlar. Doyumsuz bir keşif duygusuyla dolu olan hava grubu kadınları enerjilerini gösterebilecek, dinamik yaşam tarzı ve güçlü kişiliklerini yansıtacak bir parfüm tercih ederler. Hayata olan meraklarını parfümlere de yansıtan hava grubu kadınları kadar sık parfüm kullanan başka bir burç grubu yoktur. Fiziksel özelliklerine göre merakları ve zevkleri de çeşitlenen ikizler, terazi ve kova burçlarından esmer kadınlar perde perde yayılan kokuları, sarışınlar sabun kokularını, kızıllar ise baharat ya da çiçek kokuları tercih etmelidir.

Hava grubu kadınlara burç için parfüm önerilerimiz:

Chanel No 5 Pour Femme
Lancome La Vie Est Belle

Koç, Aslan ve Yay burçlarını içeren ateş grubu kadınlarının ortak özellikleri dikkat çekmeyi sevmeleri ve risk almaktan korkmamalarıdır. Detayları ve iltifatları seven cazibeli ateş kadınlarının frapan burçlarına uygun parfümler ise ten renklerine göre şu şekilde çeşitlenir: esmer ateş kadınları yoğun baharat kokularını tercih etmeliyken, sarışınlar gül, sandal ağacı, vanilya kokularını, kızıllar ise ağaç kokularıyla cazibelerini desteklemeliler.

Ateş grubu kadınlara burçlara uygun parfüm önerilerimiz:


Lancome Parfüm

Lancome Miracle
Cacharel Amor Amor

Saflık toprak kadınlarının alternatifi

Özgüveni sağlam, şanslı ve sabırlı bir burç grubu olan toprak grubu boğa, oğlak ve başak burçlarını kapsıyor.Temkinli adım atan, risk almayan bu burcun kadınları sade tarzlarını makyaj ve parfüm tercihlerinde de gösteriyor. Hafif doğa kokuları ya da toprak kokularının tamamladığı imajlarıyla toprak grubu kadınlarının esmerleri çiçeksi kokuları seçebilirken, sarışınlar saf notaları içinde barındıran kokuları tercih edebilir. Kızıllar için uygun olan kokular ise doğanın yalınlığını yansıtan orman ve yosun kokuları…

Toprak grubu kadınlara burç için parfüm önerilerimiz:

Lacoste Touch of Pink
Britney Spears Curious fantasy
Elizabeth Arden Provocative Woman

kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder