4 Temmuz 2016 Pazartesi

Kiralık Aşk Sezon Finali – Defne Kına Gecesi ve Düğün


Kiralık Aşk’ın uzun zamandır beklenen sezon finali geldi çattı! Biliyorsunuz dizinin en başından beri sık içerik üreterek sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Haliyle sezon finali için de çok heyecanlıydık. İşte Kiralık Aşk’ın 52. bölümünde sezon finali yaptığı gündem ve detaylar!


Kiralık Aşk’ın 52. bölümünün konusu Ömer ve Defne’nin düğünüydü. Düğün hazırlıkları, ev tadilatı, misafir karşılama, bekarlığa veda ve kına gecesi gibi detayları içeren sezon finalind en çok merak ettiğimiz elbette Defne’nin gelinliği ve gelin makyajı-saçıydı.


Kiralık Aşk’ın 52. bölümünün sonlarına doğru düğün günü geldi çattı. Düğün mekanında hazırlanan Ömer ve Defne’nin tüm heyecanı bölüme yansımış durumda.

Sözü çok uzatmadan merak edilen Defne’nin gelinliği ve detayları aktaralım. Defne’nin gelinliği oldukça hoş bir modelden tasarlanmış. Öpücük yakaya sahip ve omuzdan hafifçe tutturulan gelinliğin bizce en güzel yanı tam da Defne’nin bıcır bıcır hallrine uyacak şekilde uçuşan bir modelden tasarlanmış. Farklı fırfır gibi geniş tüllerden uçuşan modeldeki gelinlik eteği Defne’ye oldukça yakışmış.

Defne’nin Gelin Makyajı ve Saç Modeli

Defne’nin düğün günü merakla beklenen diğer detayları ise şöyle. Defne’nin gelin saçı oldukça sade bir şekilde tasarlanmış. Gelin makyajında göz makyajı buğulu göz makyajı olarak yapılmış ve bizce defne’nin ten rengi ve saç rengine oldukça yakışmış.


Tabii dizide beklenen diğer sürpriz dizinin sonlarına saklandı. Bu yazdığımız gelinlik dizide ilk görünen gelinlikti. Ardından dizinin kurgusunda defne’nin başında aşağı limonata döküldü ve gelinlik gitti. Ardından Ömer’in sürprizi ile yeni gelinlik giyildi. İşte yeni gelinlikli defne!
Defne’nin Sezon Finalinde Giydiği Gelinlik

Bu özel gelinlik dantel detaylara sahip. Diğer gelinliğin neden o kadar sıradan olduğunu da görünce anlamış olduk. Bu gelinlik ve gelin saçı, makyajı bir anda sezon finaline yakışır bir hal aldı.



Gelin saçında saç örgüsü yaparak modern bir hava yakalanmış, ve yandan bırakılmış örgü üstünde hafif kır çiçekleri yer alıyor. Gelinlik ise oldukça modern hatlara sahip ve dar bir gelinlik modelinde.

kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder