24 Temmuz 2016 Pazar

Pileli Etek Kombinleri


Hem şık hem trend pileli etekler bu sezona hızlı bir geri dönüş yaptı. Şıklığın tamamlayıcısı pileli etekler hem günlük stilin hem de özel kombinlerin bir numaralı tamamlayıcısı olacak.

Pileli etek kombinleri ile hem şık hem de rahat bir stile sahip olabilirsin. Farklı kumaşlar ve tasarımlar ile üretilen pileli etek modelleri ile yapacağın kombinlerde spor ayakkabılarını veya sandaletlerini kullanarak spor ve rahat bir stile, topuklu ayakkabılarınla kombinleyerek şık bir stile kavuşabilirsin. Senin için hazırladığımız 4 farklı pileli etek kombini ile sende kombinini oluşturabilirsin.


Metalik baskı moda dünyasının en sevilen yeniliklerinden biri oldu. Çantalar, ayakkabılar, tişörtler derken etek modelleri de metalik baskı trendinin etkisi altına girmeye başladı. Beli lastikli yüksek bel pileli etekler hem spor hem de şık kombinlerinizin anahtar parçası olacak. İster bir büstiyerle, atletlerle istersen bluzlar ile kombinleyerek farklı stiller yaratabilirsin. 


Midi boy pileli etek modelleri bu sezonun vazgeçilmez parçalarından. Pileli etek modelleri doğru parçalar ile kombinlendiğinde cool bir görünüm yakalamana yardımcı oluyor. Yazın büstiyerler veya omuzları açıkta bırakan bluzlarla kombinlerken, kışın salaş kazaklar ile sonbahar ve ilkbaharda ise kot gömlek modelleri ile kombinleyebilirsin. Ayakkabı olarak eteğinin kumaşına göre babet, spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı seçebilirsin.


Siyah etekler yaz kış vazgeçemediğimiz dolabımızın anahtar parçaları arasında yer alıyor. Hem pileli hem jakar kumaşlı pileli etekler hem gündüz hem gece kombinlerinin bir parçası olacak. Gündüzden geceye taşıyabileceğin pileli etek kombinlerinde öğlen salaş atletler ve terlikler ile kombinlediğin eteğini gece topuklu ayakkabılar ve büstiyerler ile kombinleyebilirsin.


Retro kombinler olmazsa olmazım diyorsan bu kombin sana gelsin. Retro desenli şifon pileli etekler uçuş uçuş kumaşı sayesinde yaz sıcaklarında en favori parçan olacak. Baskılı tişörtler veya gömlekler ile kombinleyerek retro giyim tarzına ayaa uyduracak ve gün boyu şıklığın tadını çıkaracaksın. Sandaletler ve askılı çantalar ile çok şık görüneceksin.

kaynak:https://www.oxxo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder