7 Temmuz 2016 Perşembe

Gelin Parfümleri, Düğünlere Özel Kokular

Hayatınızın en özel gününü mis gibi bir parfüm ile anımsamak ister misiniz? En güzel gelinlere en özel gelin parfümü sizler için derlendi.

Gelinlerin Bir Numarası…

Gelinlerin bir numarası tanıtımında bile bir gelin fotoğrafı kullanan Estee Lauder Beautiful bayan parfümü… Romantik bir koku olan Estee Lauder Beautiful notaları: zambak, sümbül, gül, portakal çiçeği, müge, odunsu notalar… Romantik bir kadınsanız o özel güne özel romantik bir koku olan Beautiful’u seçebilirsiniz.


Gelin Parfümü

Lüks Düğünlerin Güzel Gelinlerine Özel…

Hermes Kelly Caleche, düğününün görkemini parfümünde de taşımak isteyen gelinleri bekliyor. Hermes Kelly Caleche Notaları: deri notaları, gül, menekşe, vanilya, iris çiçeği, sarı mimoza, greyfurt, turunçgiller…

Gelin Parfümleri

Yaz Mevsiminde Gelin için Parfüm Klasiği

Yaz gelinlerinin vazgeçilmezi ise Dolce Gabbana Light Blue… Ferah bir koku arayanların seçimi olan parfümün notaları: Üst notalarda Sicilya limonu, yeşil elma, sümbül; orta notalarda bambu, yasemin, beyaz gül; alt notalarda amber, sedir ve misk.


Gelin İçin Parfüm

Bahar Çiçeklerini Anımsatan Bir Koku

Bahar çiçeklerinden ilhamla hazırlanan Nina Ricci parfüm, Nina L’Eau Edt Bayan Parfüm, akuatik nüanslarıyla sizi bir sahil kenarına götürüyor. Nina Ricci Nina L’Eau Bayan Parfüm notaları: Greyfurt, neroli, mandalina, bergamot, gardenya, kiraz, sulu notalar ve misk.


Düğün Parfümü

Pudralı Kokular Gözdenizse

Pudralı sabunsu kokular seviyorsanız, düğününüzde de pudralı kokuların en iyilerinden birini seçmelisiniz. Cacharel Noa, çekiciliğini içeriğindeki beyaz misk, çiçek akorları, şakayık,baharat akorları, kahve yaprakları ve kişniş notalarına borçlu.


Düğün İçin Parfüm

Aylar öncesinden hazırladığınız çeyiziniz, gelinliğiniz tamam ancak gelin parfümü için karar veremediyseniz tavsiyelerimize kulak vermenizi öneriyoruz. Yaz gelinlerini memnun edecek 5 gelin parfümleri içinden biri tam site göre.


kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder