21 Temmuz 2016 Perşembe

Kısa Saçı Sevdirecek Saç Modelleri


Şu sıralar omuz hizalarında kesilmiş saçlara sahip değilseniz, Hollywood dünyasına giriş yapamazsınız demektir. Son iki yıldır bütün dünyayı etkisi altına alan bu trend en sonunda yeni nesil stil ikonumuz, estetik yaptırma iç güdümüzü sürekli olarak dürtükleyen Kendall Jenner’ı da kıskacı altına aldı.

Jenner’ın saçları kestirdiğinin ilk sinyali bir çekim esnasında kankası Mert Alaş’ın paylaştığı fotoğrafla verilse de güzel manken eniştesi Kanye West’le katıldığı bir basket maçında yeni imajını kameralarla tanıştırdı. Yıllardır uzun saçlarıyla tanınan Kendall’ın bu değişimi yakın zamanda ortaya çıkacak bir çekim için yaptığı kulislerde dolaşan dedikodular arasında .

Kozmetikten giyime hemen hemen bütün markaların markajında olan Kendall bile saçını kısa kestirdiğine göre sıra sizde. Peki ama bu trende ayak uydurmak istiyor ancak yaz aylarında bu saçı nasıl kullanacağınızı bilemiyor musunuz? O zaman sizin için seçtiğimiz 3 model ,saçlarınızı kestirerek trende ayak uydurmanızı sağlayabilir.


Sezonun en popüler trendi half-bun ( yarım saç) kısa modellerle birleşince ortaya ultra modern bir görüntü çıkıyor.Gündüzleri jean geceleri de sırtı açık elbiselerinize kusursuz bir şekilde eşlik edecek bu saç modeli, sizde de bir anda kuaföre gitme isteği uyandırmadı mı?


Yaz boyunca Ege bölgesinin rüzgarıyla mücadele etmek zorunda kalanlardansanız geriye yatırılmış bu kısa saç modeli kurtarıcınız olacak. Duştan hemen sonra sabitleştirici sprey ya da jöle ile beş dakikada yapabileceğiniz bu model iddianızı daha da arttıracak.


Yazın düz saçlara sahip olmak neredeyse bir hayal ve siz bu durumdan çok mu sıkıldınız? O zaman bu yaz saçlarınızı kısa kestirip onları belirgin dalgalarla bir araya getirmeye ne dersiniz? Hem bu model gözlerinizin daha da ön plana çıkmasına yardımcı olacak.

kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder