31 Temmuz 2016 Pazar

Balerin Ayakkabı Modası

Tüm Dünya’da hızlı bir yükselişe geçen balerin ayakkabılar yavaş yavaş Türkiye’de de kendini göstermeye başladı. Zarafeti ve şıklığıyla her daim gönlümüzü çalmayı başaran balerin ayakkabılar farklı modelleri ve tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Desenli bağcıkları ve üzerine takılan ekstra aksesuarları ile dikkat çeken ballerin ayakkabı modelleri eteklerle ve kot pantolonlar ile kombinlendiğinde trend bir görünüm kazanmana yardımcı olacak. Bir kot bir tişört giyerek kombinleyeceğin ballerin ayakkabı modellerini bahar ve yaz aylarında rahatlıkla kullanabilirsin. Balerin ayakkabılar elbette gerçek bir bale ayakkabısı görevini görmüyor. Parmak uçlarında durmayı sağlayan profesyonel bale ayakkabıları puant veya point olarak adlandırılıyor.


Düz, desenli ve dantelli birçok çeşidi ile satışa sunulan balerin ayakkabılar rahatlığı ve görünüşü ile gönlümüzü çalmayı başarıyor. Farklı bağcık çeşitleri ile de kendi tarzına göre şekillendirebileceğin ballerin ayakkabı modelleri için dolabında yer açmaya hazırlan.


Klasik modellerden vazgeçemem diyorsan bu modeller tam sana göre. İster deri istersen süet olanları seçebileceğin ballerin ayakkabılar şık kombinlerde kurtarıcın olacak. Klasik Ballerin ayakkabı modellerinin yerini bağcıklı modeller çoktan almış gibi görünüyor. Boyfriend kot pantolonlar ve salaş midi boy eteklerle kombinlerken çok cool görüneceksin.

kaynak:https://www.oxxo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder