7 Temmuz 2016 Perşembe

Flash Tattoo Trendi

Hollywood dünyasını da etkisi altına alan yepyeni bir trendle tanışmaya hazır mısınız? Eğer halhallardan, bilekliklerden ve şahmeranlardan sıkıldıysanız ve plaj stilinizde değişiklik yapmak istiyorsanız “Flash Tattoo” yani geçici metalik dövmeler tam da size göre!

 

İlk olarak 2014 senesinde karşımıza Tommy Hilfiger’ın defilesinde çıkan bu dövmeler, Kendal Jenner’ın da güzelliğinin etkisiyle kısa sürede Hollywood dünyasına oradan da sokak modasına transfer oldular.

2013 yılında bu akımın temellerini atan Amerikalı Miranda Burnet, dünyayı dolaşarak katılmaktan zevk aldığı farkı festivallerden ilham alarak bu metalik dövmeleri tasarladığını belirtiyor. Sadece farklılık arayanar için değil dövme sahibi olmayı çok isteyenler ancak korkanlar için de kurtarıcı olan geçici dövmeler, daha siz sıkılmadan sizi bıraktıkları için de oldukça cezbediciler.

Deniz kenarında, beach ve havuz partilerinde, özellikle festivallerde bohem stilinizle kombinleyebileceğiniz bu dövmeler konusunda dikkat etmeniz gereken tek nokta birbiriyle uyumlu çizimler seçerek fazla abartıya kaçmamanız. Şayet ortalıkla firavun gibi dolaşmayı kimse istemez.

Flash tattoo uygulamayı istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı düşünüyorsanız bu akımın en büyük tutkunu Beyoncé ona eşlik eden Vanessa Hudgens, Sarah Jessica Parker gibi ünlüler ilham kaynağınız olabilir.


Vanessa Hudgens


Alessandra Ambrosio


Sarah Jessica Parker

Mizu’da yerini alan flash tattoo’larla sen de sahil modasında, festival eğlencesinde ya da havuz partisinde organizasyonun en stil kızı olabilirsin.

kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder