27 Temmuz 2016 Çarşamba

Beyaz Kot Kombinleri

Beyaz kotlar her ilkbahar-yaz sezonunda vitrinlerde yerini almasına rağmen çok azımız satın alıp giymeye cesaret ediyoruz. Beyazın vücuttaki kusurları ortaya çıkarması, kilolu göstermesi ve kolay kirlenmesi gibi sebeplerden çoğumuz beyaz giyerken iki kere düşünüyoruz. Ancak 2016 yazının favori trendlerinden beyaz kotlar, bu konuda fikrinizi değiştirecek ve sizi biraz cesaretlendirecek çeşitli tarzlarda karşımıza çıkıyor. Ünlüler ve bloggerların üzerinde sıkça gördüğümüz gibi günlük hayatta sokakta da her köşe başında rastlayabiliriz.

Neden Beyaz Kot?

Birçok alternatif sunuyor olması bu yaz beyaz kotları tercih etmenizin tek nedeni değil. Beyaz kot, bu yazın favori trendleri arasında yer aldığı için modayı takip eden her kadının gardırobunda olmazsa olmaz. Beyaz renkler ayrıca yazın güneşten yanan teninizi de ortaya çıkaracak. Üstelik neon renklerle, toprak tonlarıyla, siyahla, pastel renklerle, gümüşle, altınla, aklınıza gelebilecek hemen hemen her renkle kullanmak sizin elinizde.

Beyaz Kot Giyerken Nelere Dikkat Edilmeli?

1. Beyaz kotlar vücuttaki kusurları belli etmeye meyilli olduğu için siz siz olun çok dar ve ince olanlardan uzak durun. Bunlar sizi daha kilolu göstermekten başka birşey yapmayacak.

2. Renk transferi ihtimaline karşı beyaz kotlarınızı mavi kotlarınızla yan yana asmayın.

3. Bacaklarınızın kısa ve kalın gözükmesini istemiyorsanız beyaz kotunuzu seçerken paça boyunu doğru ayarlamalısınız. Bacak boyunuz yeterince uzun değilse sadece bileklerinizin ince kısımlarının gözükeceği pantolonlar tercih etmelisiniz.

4. Aman birşey yiyip içerken beyaz pantolon giydiğinizi hatırlayıp daha dikkatli olun!

Beyaz Kot Kombinleri


- Açık Omuzlu Bluz ve Topuklu Sandaletler

Bu yazın bütün favorileri aynı kombinde. Bilekleri açıkta bırakan, dizleri yırtık, dar kesim beyaz kot ile açık omuzlu bir bluz ve topuklu sandaletler.


- Baştan Ayağa Beyaz

Özellikle işe giderken tercih edebileceğiniz baştan ayağa beyaz kombinlerinizi beyaz kotlarla daha rahat ve tarz hale getirebilirsiniz.


- Bol Paça Beyaz Kot + Kot Gömlek

Beyaz bir kotun yanına en çok ne yakışır? Tabi ki mavi bir kot. Bir de beyaz kotunuz bol paçaysa ve altına dolgu topuk giydiyseniz sokak stilinizle dikkatleri üzerinize çekmeniz işten bile değil.


- Kısa Pantolon ve Bağcıklı Babetler

Sezonun yükselenlerinden kısa pantolonlar beyaz modelleriyle de kendini gösteriyor. Bağcıklı sandaletlerle uyumu da inanılmaz. Üzerine giyeceğiniz spor bir gömlek ve blazer ceketle iş yerinizde rahat ve şık bir gün geçirebilirsiniz.


- Beyaz Spor Ayakkabı ile

Beyaz bu sene sadece kotlarda değil spor ayakkabılarda da çok moda. Rahatlığına önem verirken trendleri de kaçırmayan kadınlar için beyaz pantolon ve beyaz spor ayakkabı kombinleri ideal. Üzerine giyeceğiniz basic bir gömlek ya da tişörtle sinemaya, yürüyüşe, arkadaşlarınızla buluşmaya, okula gidebilirsiniz. Tarzınıza uygun bir şapkayla da taçlandırırsanız sizden havalısı yok.

kaynak:http://www.hepsikadin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder