9 Temmuz 2016 Cumartesi

Bordo Ruj Nasıl Sürülür?

Kıyafetten makyaja kadar giderek sadeleşen trendlere karşı koyan bordo, son iki senedir olduğu gibi bu sene de asi tavrını korumaya devam edecek gibi görünüyor. Defilelerden ünlülere kadar her yerde karşımıza çıkan bordo ruj özellikle gece makyajlarında aktif bir şekilde kurtarıcı rol oynuyor.

Bordo rujun püf noktası ten rengine göre doğru tonun seçilmesidir.Mat ve koyu tonlar sarışınlarla beyaz tenlilere daha çok yakışırken vişne çürüğüne kaçan tonlar esmerler tarafından tercih edilmelidir.

Gündüz önemli toplantılarınızda hafif göz makyajı, geceleri de koyu renklerle bir arada kullanabileceğiniz bordo ruj nasıl sürülmeli?

İşte bu tonu kullanırken uygulamanız gereken üç aşama:

1. Kalıcılığı arttırmak için açık tonlardaki pudranızı fırça yardımıyla dudağınıza sürün.
2. Ruju uygulamadan önce dudak kenarına çerçeve uygulamanız işinizi kolaylaştıracaktır. Fırça yardımıyla rujunuzu dudak kalemi gibi kullanarak sınırları belirleyin. ( Fırça size zor geliyorsa aynı tonlardaki dudak kalemlerinden de yardım alabilirsiniz.)
3. Ruju doğrudan uygulamak yerine fırça yardımıyla dağıtın. Bu istenmeyen görüntülerin oluşmasının önüne geçecektir.
4. İsteğe göre parlatıcı uygulayın. 

Not: Parlatıcı yeni sezonda oldukça popüler olsa da yeterince iddialı olan bordo ruju tek başına kullanarak daha sade bir görüntü yakalayabilirsiniz.

kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder