19 Temmuz 2016 Salı

En Trend Mutfaklar


Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte ev dekorasyonunda değişiklik yapma ihtiyacı da aldı başını gidiyor! Yaz mevsiminde gelen bu dekorasyon değişiklik isteği; evde en çok vakit geçirilen alanlardan birisi olan mutfaklarda da mevcut dekorasyon tarzını gözden geçirmenin en iyi bahanesidir.

Pop-Art Tarzda Mutfaklar Yine Çok Moda!

Yaz mevsimi, deniz-kum-güneş-eğlence dörtlüsünü çağrıştırırken; işte bu etkiyi mutfak dekorasyonuna da taşıyacak bir uygulama: pop renkler. Mutfakta parlak renkler kullanarak hem çok eğlenceli hem de oldukça enerjik bir tasarıma imza atabilirsiniz. Neşeli, enerjili ve eğlenceli bir mutfaktan hoşlananlar, mutfak dekorasyonunda pop renkleri mutlaka denemeliler!


Renkli Seramik Modası!

Mutfak duvarlarında tek bir renk seramik kullanmaktan, ya da herkesin tercih ettiği klasik domino taşı etkisinde bir seramik modelinden çok mu sıkıldınız? İşte size hem farklı hem de mutfağınıza iddialı bir dokunuş yapacak bir trend: renkli seramik. Duvarlarınızı renkli seramikler ile kaplayarak, renklerin coşkusunu mutfağınızda hissedebilirsiniz.



Vazgeçilemeyen: Beyaz Renkteki Mutfaklar

Mutfak dekorasyonunda özellikle son dönemde herkesin aklına ilk gelen renklerden biri: beyaz renk. Mutfağınızı hem asil, hem şık hem de daha aydınlık ve büyük gösterecek olan mutfak dekorasyonu için, beyaz renkten vazgeçmeyin. Üstelik beyaz bir mutfak, size istediğiniz dekorasyon tarzını uygulama imkânı da sunacaktır.


Doğadan İlham Alan Mutfaklar

Mutfak dekorasyonu denildiğinde aklınızda ilk canlanan doğal ve sıcak bir mutfak dekorasyonu ise, tercihiniz ahşap dolaplardan ve taş duvarlardan yana olmalıdır. Son dönemde oldukça popüler olan tuğla görünümlü duvarlar da bu stilin bir başka uygulama şeklidir.



Açık Raflar, Açık Mutfaklar

Mutfağınızın daha geniş ve daha ferah gözükmesini mi istiyorsunuz? Öyleyse açık raflardan ve açık mutfak modasından faydalanarak, mutfağınıza hem samimi bir hava katabilir hem de olduğundan daha büyük gözükmesini sağlayabilirsiniz. Açık raf trendi, özellikle country tarz sevenlerin en çok tercih ettiği mutfak dekorasyonlarından birisidir.


kaynak:http://www.dekoryasam.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder