11 Temmuz 2016 Pazartesi

Kot Pantolonla Şık Kombinler

Kot pantolonlar günlük giyimde vazgeçilmez parçalardandır. Oldukça rahat ve sportif olmalarının yanı sıra sizi daha fit ve genç göstermektedir. Genellikle casual kıyafetlerle giyilen bu pantolonları doğru parçalarla kombinleyerek oldukça şık bir stil de elde edilebilir.

Şık olmanın öncelikli kuralı vücudunuzu tanımaktır. Vücudunuza uygun parçalar seçerek kombinler yapmalısınız.

Kısa bacaklara sahipseniz; yüksek belli, ispanyol paça pantolonlar tercih etmelisiniz. Yüksek belli pantolonlar algı yanılsaması yaparak daha daha uzun görünmenizi sağlar.

Basenleriniz ve bacaklarınız kalınsa, boyfriend pantolonları deneyebilirsiniz. Üst tarafı bol ve alta doğru daralan bu pantolonlar sizi rahat ettirebilir. Fakat yine de denemeden almamalısınız. Çünkü ters etki yaratarak bacaklarınızı olduğundan kalın gösterme ihtimali de var. Bir diğer tercih etmeniz gereken pantolon türüyse ispanyol paçalar. Dize kadar saran ve dizden itibaren genişleyen pantolonlar bacaklarınızın orantısızlığını ortadan kaldıracaktır. Bunun yanı sıra kalın kotlar sizi daha ince gösterecektir.

İnce bacaklarınız varsa, düz kesim pantolonları tercih edin.


Kot pantolonlarınızın altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılar sizi daha feminen göstererek, size şıklık katacak.
Pantolonlarınıza kemer kullanarak stilinizi tamamlayabilirsiniz.
Kot pantolonlarınızın üzerine giyeceğiniz şifon gömlekler, blazer ceketler, dar bluzlar ve kabanlar ile klasik bir tarz yaratmanız mümkün.


kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder