7 Temmuz 2016 Perşembe

Ünlülerin Kullandığı Parfümler

Parfüm herkes için vazgeçilmez bir kişisel bakım ürünüdür. Yaptığınız kombinin son dokunuşu olan parfümler, büyüleyici kokularıyla baş döndürüyorlar. Kadının cazibesine farklı bir tat katan bayan parfüm, erkeğin karizmasını ön plana çıkaran erkek parfüm, çok özel kokularıyla gizemli bir dünyanın kapılarını açıyor. Peki, Hollywood güzelleri hangi parfümü kullanıyor. Kıyafetleri ve takıları ile her zaman göz önünde olan güzellerin kullandıkları parfümler de merak konusu oluyor haliyle. Buyurun, ünlülerin kullandığı parfümler..

Cameron Diaz


Cameron Diaz ve Kullandığı Parfümler

Hollywood’un güzel ve başarılı oyuncusu Cameron Diaz’ın tercih ettiği parfümlerden biri Clinique Happy Heart… Zengin çiçek notaları ile fresh bir kokuya sahip olan parfüm, size mutluluğun formülünü sunuyor. Oyuncunun tercih ettiği bir diğer parfüm ise Oryantal nüanslarıyla büyüleyen Guerlain Samsara EDT bayan parfüm.

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston ve Kullandığı Parfüm

Jennifer Aniston güzelliğini ve cazibesini Cacharel Anais Anais parfüm ile destekliyor. Çiçeksi kokusuyla büyüleyen, doğadan gelen saflığı ve ferahlığı çağrıştan kokusuyla baş döndüren parfüm, güzel oyuncunun tercihi…

Scarlett Johansson


Scarlett Johansson ve Kullandığı Parfüm

Seksi görünümü, yeteneği ve güzelliğiyle erkeklerin olduğu kadar kadınların da fazlasıyla beğendiği Scarlet Johansson, tercihini Thierry Mugler Angel Alien parfümden yana kullanıyor. Üst notalarda yasemin, orta notalarda odunsu, alt notalarda ise amber kokularıyla teninize gizemi taşıyor.

Sarah Jessica Parker


Sarah Jessica Parker ve Kullandığı Parfümler

Giyim tarzıyla her zaman ön planda olan Saraj Jessica Parker’ın tercihlerinden biri Narciso Rodriguez For Her parfüm… Angelina Jolie’nin parfümü olarak da bilenen Narciso Rodriguez bayan parfüm baştan çıkaran kokusuyla Hollywood starlarının tercihi olmuş durumda! Sarah Jessica Parker’ın kullandığı diğer parfüm ise Chloe Love… Çiçeksi notaların karışımından oluşan Chloe Love bayan parfüm, hipnotize edici kokusuyla sizi ve çevrenizdekileri başka diyarlara götürüyor.

Sandra Bullock


Sandra Bullock ve Kullandığı Parfüm

Hollywood’un en köklü oyuncularından Sandra Bullock, tercihini Cacharel Noa parfümden yana kullanıyor. İçeriğindeki beyaz misk, çiçek akorları, şakayık, baharat akorları, kahve yaprakları ve kişniş notaları ile dayanılmaz bir cazibe sunuyor.

Renée Zellweger


Renée Zellweger ve Kullandığı Parfüm

Bridget Jones’un Günlüğü filmi ile kariyerini daha üst noktalara taşıyan Renee Zellweger’ın tercihi, Scarlett Johansson gibi Thierry Mugler Angel Alien parfüm…Mor renkli şişenin içine saklanmış bu gizemli iksir ile siz de ruhunuzu harekete geçirin.

Jessica Simpson


Jessica Simpson ve Kullandığı Parfüm

1990’lı yılların sonunda şöhrete kavuşan Amerikalı pop şarkıcısı Jessica Simpson, son yıllarda şarkıcılığının önüne geçen ayakkabı tasarımları ile adından söz ettiriyor. Jessica Simpson’ın tercihi ise Givenchy Amarige parfüm… Zengin çiçeksi notalarıyla etkileyici bir kokuya sahip olan Givenchy Amarige bayan parfüm ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.


kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder