7 Temmuz 2016 Perşembe

Miroslava Duma’nın Stili

Stil ikonu, iki çocuk, kusursuz bir vücut, muhteşem bir kariyer ve her moda haftasına en önden davetiye… Bunların hepsi size hayal gibi geliyorsa henüz Miroslava Duma’yla tanışmadınız demektir. Türkiye’de yeni yeni dikkat çekmeye başlasa da Duma, son zamanların parmakla gösterilen nadir stil ikonlarından.

Minyon vücut hatları, kusursuz yüzü ve kombinleriyle herkesin arasından sıyrılan 1984 doğumlu Mira, başarılı kariyeriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Rusya’da Uluslararası İlişkiler okuduktan sonra UluslarArası İşletme master’ı yapan güzel stil ikonu, Harpers Bazaar’da başladığı editörlük serüvenine Vogue, Forbes Woman ve Tatler gibi dergilerde devam etti. Buro 24/7 isimli sitesiyle girişimciliğe adım atan Duma, modadan güzelliğe kadar merak edilen herşeyi tek bir çatı altında topluyor.

Peki Türkiye’de yeni yeni fark edilmeye başlanan bu başarılı stil ikonu rakiplerinin arasından nasıl sıyrılıyor? Minyon vücut hatlarını doğru şekilde kullanmayı başaran Miroslava, cesurca kullandığı desen ve renklerle kalabalığın arasında hemen fark ediliyor. Vücudunu çok iyi tanıyan başarılı editör, seçtiği takılarla da stil sahibi olmanın cesur olmaktan geçtiğini kanıtlıyor.

Miroslava Duma’nın Olmazsa Olmazları
İnceliğini çok iyi vurgulayan Duma, belini ortaya çıkan yüksek bel pantolondan, İspanyol paçalardan, renkli ve desenli kabanlardan vazgeçmiyor. Ekose desenine karşı ayrı bir zafı olan editör, özellikle desen üzerine desen trendini uygulama konusunda doğuştan gelen bir yeteneğe sahip.
Çanta ve ayakkabı seçimleriyle de farkını ortaya koyan Miroslava, uzun çizmelerden de vazgeçmiyor.











kaynak:http://blog.mizu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder