20 Temmuz 2016 Çarşamba

Sizin Burcunuzun Çiçeği Hangisi?


Astroloji ve burçların, fark etmesek de hayatımızdaki etkisi oldukça büyük. Hatta buna hiç inanmayanların bile. Çünkü yıldızların konumu veya gezegenlerin birbirini ne kadar etkilediği bir kenara, her insan doğduğu ayı etkileyen burcun özelliklerinden mutlaka birer parça taşıyor. Hatta çoğumuz birisi hakkında karar verirken ya da ona bir şey alırken, o kişinin burcunu da
ister istemez göz önünde bulunduruyoruz. Ayrıca burçların karakteristik özelliklerinin dışında sevdikleri birçok şey hakkında da bilgi sahibi olabiliyoruz. Peki, tüm bunlar içerisinde sizin burcunuzun çiçeği hangisi biliyor musunuz? 

Koç burcu ve sümbül

Koç burcu genelde en çok ilkbahar aylarında kendini mutlu hisseder. Bu yüzden de ilkbaharın en güzel çiçeklerinden olan sümbül Koç burcunun çiçeğidir. Aynı zamanda rengi mor, pembe, mavi ve leylak olan çiçekler de ona kendini iyi hissettirir.


Boğa burcu ve lale

Boğa burcu, hareketli ve mücadelecidir. Bu yüzden her zaman içinde bir yaşama sevinci vardır. Dolayısıyla onu en çok yansıtan çiçekler, rengi Boğa burcunun ruhu gibi canlı olanlardır. Özellikle onu yansıtan çiçek ise laledir.

İkizler burcu ve gül

Bazen ruh hali değişse de genelde romantik bir kişiliğe sahip olan İkizler burcunu en çok, çiçeklerin en sevileni ve değerlisi olan gül etkiler. Ayrıca onun için beyaz gülün yansıttığı masumiyet ve romantizm, diğer çiçeklerden çok daha etkileyicidir.


Yengeç burcu ve Akdeniz lalesi

Duygusal ve güven verici bir karakter olan Yengeç burcu, ruh hali gibi yumuşak olan ılıman iklim çiçeklerinden hoşlanır. Bu yüzden çiçek türleri arasında favorisi, bir Akdeniz çiçeği olan anemondur. Yani diğer bilinen adıyla Akdeniz lalesidir.

Aslan burcu ve orkide

Hayatının her alanında olduğu gibi, çiçek konusunda da lüks ve gösterişi seven Aslan burcunun çiçeği; bakımı zor, pahalı ve gösterişli olan orkidelerdir.


Başak burcu ve margit

Garantici ve pratik Başak burcu, kendisini zorlamayan bakımı kolay çiçekleri sever. Bu yüzden favorisi genelde Margit çiçeğidir. Her yere uyum sağlayabilme özelliğiyle bilinen bu çiçek, birçok farklı rengiyle de Başak burcunun beğenesini kazanır.

Terazi burcu ve dalya

Güçlü bir duruş sergilemesi ve hep doğruları savunmasıyla bilinen Terazi burcu, her zaman istikrarlı bir kişilik sergiler. Aynı zamanda hep şık olmaya özen gösterir. Dolayısıyla kendisi gibi şık çiçeklerden hoşlanır. Değişik renk ve çiçeklere sahip olan barok tarzdaki dalya çiçeği ise favorisidir.


Akrep burcu ve centiyane

Hareketli, şehvetli ve yeri geldiğinde zehirli bir karaktere sahip olan Akrep burcu, kendisi gibi dikenli çiçeklerden hoşlanır. Bu yüzden dağlarda yetişen centiyane çiçeği, onun en çok etkileneceği çiçeklerden biridir.

Yay burcu ve zambak

İyimser bir havası olan Yay burcu, güzel şeylere oldukça düşkündür. Bu yüzden her zaman güzelliğiyle ve kokusuyla ön plana çıkan zambak, Yay burcunu en çok etkileyen çiçekler arasında yer alır. Zambak türleri arasından ise favorisi beyaz kral zambağıdır.


Oğlak burcu ve amariller

İstikrardan ve sadelikten hoşlanan Oğlak burcu, uzun boylu olmasıyla bilinen amariller çiçeğinden hoşlanır. Zarif ve büyüleyici bir havası olan bu çiçeğin özellikle kırmızı olanı, Oğlak burcunun en sevdiği çeşididir.

Kova burcu ve kardelen

Hareketli, doğayla iç içe ve yeni deneyimlere her zaman açık ola Kova burcunu, ilkbaharın gediğini müjdeleyen kardelen çiçekleri oldukça etkiler. Özellikle sahip olduğu parlak renkleriyle çimleri dolduran ve etrafına pozitif enerji yayan bu çiçekler Kova burcunun karakterinin de bir yansımasıdır aynı zamanda.


Balık burcu ve nergis

Duygusal ve renkli bir karaktere sahip olan Balık burcu, sade ve zarif olan nergis çiçeğinden hoşlanır. Ayrıca nergis, balık burcunun doğum tarihine denk gelen aylarda çiçek açmaya başlar. Bu yüzden Balık burcu için özel bir çiçek türüdür.

Siz de bu pırıl pırıl bahar aylarında, burcunuzun çiçeği ile evinize bahar tazeliği getirebilirsiniz. Ya da burcunuzun çiçeğinin bulunduğu desenlerde ev dekorasyon ürünlerini inceleyebilir, evinizi bahar için yeniden dekore edebilirsiniz.

kaynak:http://www.kadincagundem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder