31 Temmuz 2016 Pazar

Doğal Dalgalı Saçlar



Bu sezon öne çıkan dalgalı saç modelleriiçinde genel olarak popüler dikkat çekmeye devam ediyor. 2016 Saç modellerinde yandan ayrılmış saçlar bir hayli ön plana çıkıyor. Özellikle doğal dalgalı saç modellerinde şık günlerde ve özel geceler de de sıkça tercih edilen yandan ayrılmış modeller en popüler dalgalı saç modelleri arasında yer almakta. Sezonunun en popüler dalgalı saç modelleri arasında yandan ayrılmış modelleri görmek mümkün.

Günlük Saç Modelleri

Dalgalı saç modeli tercihlerinizi ortadan ikiye ayrılmış olarak tercih edecekseniz gibi büyük dalgalı saç modellerde de tercih edebilirsiniz. Bayan saç modellerinde bu sezon görünüme kattığı farklı havası ve çekiciliği ile atkuyruğu modelleri çok kullanılan tasarımların başında yer alıyor. Uzun dalgalı saçlarda dikkatleri üzerine çeken bu atkuyruğu modelleri birçok bayan tarafından da tercih ediliyor. Saç modellerinde doğru seçimler bayanların ruh hallerinde de olumlu farklılıklar yaratır.

Su Dalgalı Saç Modelleri

Daha günlük modeller kullanmak istiyorsanız doğal bakım yöntemlerini uygulayarak saçlarınızın daha sağlıklı görünmesini sağlayabilir ve doğal dalgalar elde edebilirsiniz. Su dalgalı saçlar bayanlar da son derece bakımlı ve enerjik bir görünüm elde edilmesini sağlar. Bu sezon ön plana çıkan dalgalı saç modellerinde genel olarak doğal renkler dikkat çekiyor.

İlkbahar Yaz Saç Modelleri

Ayrıca saçlarınız kendinden dalgalı ise çok şanslısınız demektir. Eğer kendinden dalgalı değilse maşa yardımıyla saçlarınıza dalgalı şekiller vermeniz gerekiyor. Geçtiğimiz sezonlarda düz saç modelleri popülerken 2015 yılında dalgalı saç stilleri ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü pek çok modacının defilelerinde de doğal dalgalı saç modelleri sıkça tercih ediliyor. Bu saç modelleriyaz saçı modellerinde genel olarak her boy saçta uygulanıyor.

kaynak:http://modacaffe.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder