4 Temmuz 2016 Pazartesi

Gelinlik Modelleri

Kadınların en özel giysisidir gelinlik. Küçük yaşta hayal edip, tasarlamaya başlar zihninde. Düğün günü gelene kadar birçok parça ekler çıkarır gelinliğine hayalindekine ulaşabilmek için. Hem rahat hem şık hem de tek olmak ister. İşte bunun için size ilham verebilecek modellerle karşınızdayız. Her şey gibi gelinliğin de modası vardır. 

1- Uzun Kuyruklar

İster sade, ister kabarık, isterseniz de mendil modelindeki gelinlikleriniz de kullanabileceğiniz uzun kuyruklar gelinliğinize ayrı bir hava katacak.


2- Sırt Dekolteli Gelinlikler

Sırt dekoltelerini çok seviyorsanız ve tarzınız haline getirdiyseniz neden gelinliğinize de tarzınızı yansıtmayasanız? İstediğiniz her modelde uygulayabileceğiniz sırt dekolteleri saç modeline göre; sizi çekici, gizemli ya da sıcak gösterecek!


3- Kabarık Etekler

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki; abartılı kabarık etekler doksanlar ve öncesinde modaydı. Şimdilerde prenses gelinlik diye adlandırılan ve daha sade eteklere sahip bu gelinliklerde samimiyet ve canlılık bulacaksınız.


4- Dantel İşlemeli Gelinlikler

Dantellerin büyülü havasını düğününüze de yansıtmak istemez misiniz? Dantellerin yoğun ve baskın havası başka ayrıntılara izin vermeyecek gelinliklerinizde!


5- Seksi Gelinlikler

Sırt dekoltesiyle, uzun etek kısımlarıyla, sadeliği ya da vücudu sarmasıyla bu gelinlikler görenleri özellikle damadı çok etkileyecek! Çok cesur ve formda bir vücut isteyen bu gelinlikler zihinlerden çıkmanızı zorlaştıracak.


6- Mendil Etekler

Halk arasında kat kat etek denilen mendil etekler tarzınız olabilir mi?


7- Straplez Gelinlikler

Gelinlikte vazgeçilemeyeceklerin başında gelen straplez kesimler; modeli daha iyi yansıtabilmek ve çekicilik katmak için tasarlanmaktadır. Hoş bir gerdanlıkla ya da omuzlara dökülen bukleli saçlarla güzel bir görüntü oluşturmanız mümkün.


8- Farklı Tasarımlar

Bu fark yaratan tasarımlar da size ilham verebilir.


kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder