2 Temmuz 2016 Cumartesi

Gelin Ojelerinde Son Trendler

Son yıllarda gelinler bildiğimiz gelin modeli ve görünümünün çok dışında olmaya başladılar. Saçlarından gelinliklerine, makyajlarından ojelerine kadar gelinler artık sürprizlerle dolu birçok detayı kullanarak misafirlerini şaşırtıyorlar. Ojeler de bu şaşırtıcı detayların başında yer alıyor.

YENİ TREND: RENGARENK GELİN TIRNAKLARI 

Eski zaman gelinleri ya kırmızı ya da sedefli beyaz ojeleri kullanırlardı. 2000’li yıllarla birlikte beyaz French oje modeli ortaya çıktı ve tüm gelinler bu sade, tırnakları bakımlı ve zarif gösteren oje trendini kullanmaya başladı. Fakat son yıllarda french oje trendinin yerini de yenileri aldı. Gelinlerin tırnakları artık rengarenk. Normal günlerde kullanmaya cesaret edemeyeceğiniz renkleri artık gelinler bembeyaz gelinlikleri ile birlikte kullanabiliyorlar. Hatta oje sürme sanatı diye bir dal bile günümüzün trend meslekleri arasına girmek üzere.


2016 OJE TREND ÖNERİLERİ

Kısacası 2016 yılının gelin oje trendleri oldukça marjinal. Düğün konseptinizin içinde kullandığınız sıra dışı bir rengi oje renginiz olarak belirleyebilirsiniz. Eskiden sadece beyaz renkle yapılan french modasını farklı ve hatta sıra dışı renklerle de yaptırabilirsiniz. Hangi renk oje kullanırsanız kullanın üzerine damat ile sizin isimlerinizin baş harflerini yazdırabilir, istediğiniz resmi uygulatabilir veya istediğiniz renk ve şekillerde boncuklar kullanabilirsiniz.


Gelinim diye beyaza ve tek renge talim olmanıza gerek yok. Hayal gücünüzü ve düğün konseptinizi düşünüp, tırnaklarınızı özgür bırakabilirsiniz.

kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder