4 Temmuz 2016 Pazartesi

“Bayramda Nereye Gitsek?” Sorusuna Harika Öneriler

Bayram tatilini nasıl geçireceğinizi bilmiyormusunuz? Hem Bayramda Ailenizden ayrı olmak istemiyor, hem de tatil fırsatını yakalamışken evde oturmak istemiyor musunuz? Size, İster ailenizle veya arkadaşlarınızla kaçamak yapabileceğiniz Tatil Lokasyonları.

1. Aile Tatillerinin Vazgeçilmezi Erdek


Ailece çıkılan tatillerin en ideal adreslerinden biri olan Erdek, Bandırma’ya 40 dakika mesafede. Marmara Bölgesi’nden çok fazla uzaklaşmayı düşünmeyen ve ekonomik tatil arayışında olanlar için önerebilirim. Burada konaklama için otel ya da pansiyon seçenekleri bulabilirsiniz. Sahile birçok kıyısı olan Erdek’te denize girebileceğiniz güzel plajlar var. Biraz daha sakin ve doğayla iç içe bir plaj ortamı isterim derseniz, 15-20 dakika mesafedeki Ocaklar Köyü’nü veya Ocaklar’dan hemen sonra gelen Narlı Köyü’nü tercih edebilirsiniz.

2. Yurtdışına Gider Gibi Yapmak İçin Kıbrıs


Kıbrıs bizim için vize almadan ve fazla masraf yapmadan ülkeden uzaklaşmanın en kolay yollarından biri sanırım. Birçok seyahat firması şimdiden bayram özel Kıbrıs turlarını hazır etmiş durumda. Dilerseniz bu tarz turlardan faydalanabilir ve bir rehber eşliğinde Kıbrıs’ı gezebilirsiniz. Yok ben bağımsız olmak istiyorum derseniz gitmişken yapmanız gerekenleri şöyle sıralayayım. Bellapais’te gün batımını seyredin, Girne Limanı’nına sıralanmış güzel mekanların birinde akşamınızı geçirin, geleneksel Kıbrıs yemekleri için ise Archway Restoran’a gidin.

3. Tarih ve Doğayı Buluşturan Side


Tatilden beklentisi doğa, deniz ve tarihi bir yolculuk olanlar Side’yi çok sevecektir eminim. Hem çok güzel bir denizi ve uzun plajları hem de tamamını gezmesi uzun saatlerinizi alacak bir antik kenti var. Antalya’nın minik şirin bir beldesi olan Side’de çok fazla konaklama seçeneği var. Bütçenize göre turistik lüks otelleri, ya da butik otel veya pansiyonları tercih edebilirsiniz.


4. Bol Bol Deniz, Müzik ve Eğlence Sunan Çeşme


Yaz denince aklımıza gelen ilk duraklardan Çeşme. Burada trafik yaz boyunca yoğun ama bayram zamanı daha bir kalabalık olma ihtimali oldukça yüksek. Ben tatilde bol bol deniz, müzik, hareket ve eğlence isterim diyenlere tavsiye edilir.

5. Bir Yaz Klasiği Olarak Bodrum


Tatillerin vazgeçilmez adresi Bodrum’u es geçmek olmazdı. Ege kıyılarının bir diğer hayranlık uyandırıcı ilçesi Bodrum’un meşhur tatil beldeleri Turgutreis, Bitez, Ortakent, Yalıkavak, Güvercinlik ve Torba bayram tatilinde de oldukça hareketli olacaktır eminim. İlk defa gidenler Bodrum Kalesi’ni gezmeyi ve Yalıkavak’taki balık restoranlarına uğramayı unutmayın.

6. Mavi Yolculuk İçin Marmaris


Belki klasik ama birçoğumuz için vazgeçilmez bir durak Marmaris. Bu tatilde denize doymak isteyenler Marmaris’e gidip, oradan tekneyle koyları gezebilir, bir nevi mavi yolculuk yapabilirler.

kaynak:http://hepsikadin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder