3 Temmuz 2016 Pazar

Müzik Festivaline Uygun Saç Modelleri


Baharın gelmesi aynı zamanda müzik festivallerinin de başlaması demek. Peki müzik festivallerine katılırken hangi saç modelleri tercih edilmeli? Amacınız eğlenirken rahat edebileceğiniz ama aynı zamanda da festival ruhunu taşıyan saç modellerini seçmek olmalı. 


Çiçekli Taçlar: Müzik festivaline giderken tercih edebileceğiniz, sizi anında festival kızıhavasına sokacak olan en kolay aksesuarlardan biri çiçekten taçlardır. Çiçekten yapılan taçlar, her renk, her model ve her boyda saça kolayca uyum sağlayabilir. Saçınıza ekstra şekil vermenize gerek kalmaz, dağınık saçınızın üzerine geçirip çıkabilirsiniz :) Ayrıca Coachella müzik festivallerinde ünlü isimler tarafından da en fazla tercih edilen aksesuarlardan biridir. Çiçekli taçların size göre olmadığını düşünüyorsanız onun yerine daha farklı saç bantları kullanabilirsiniz, mesela zincir saç bantları gibi.


Tepe Topuzu: Müzik festivallerinin yazın yapıldığını düşünürsek topuz modelleri sıcak günler için harika bir seçim olacaktır. Ensenizi açıkta bırakan, yüksek topuz modelleri hem rahat hareket etmenizi, hem de serin kalmanızı sağlar. Donut topuz yada gelişigüzel topladığınız tepe topuzu işinizi görecektir.

Saç Örgüsü Modelleri: Müzik festivaline en çok yakışan saç modellerinden biri de saç örgüsü. Saçınızı örerek bir arada kalmasını ve rahat hareket edebilmenizi sağlayabilirsiniz. Birçok farklı saç örgüsü modelini deneyebilirsiniz. Yan saç örgüsü, dağınık saç örgüsü, balık sırtı örgü gibi. Saçınızı tamamen toplamak istemiyorsanız, uzun bir saçınız varsa aralarına saç örgüleri yapabilirsiniz.

Doğal Dalgalar: Eğer saçınızın doğal hali dalgalı yada kıvırcıksa onu kendi halinde bırakmanız için müzik festivallerinden daha iyi bir fırsat olamaz . Saç şekillendirme aletlerinizi bir kenara bırakın ve saçınızı açın. Ama saçınız düzse bu kez saç şekillendirme aletlerinden yardım alarak hafif dalgalar yaratabilirsiniz. Bu salaş dalgalı saç modelleri size çabasız bir şıklık kazandıracaktır.

Fiyonk Topuz: İlgi çekici ve sevimli bir saç modeli arayışındaysanız saçınıza fiyonk topuz yapabilirsiniz. Diğer modellere göre daha fazla sprey ve tel tokaya ihtiyacınız olacak ama saçınızla ilgi çekeceğiniz kesin.

At Kuyruğu: Yaratıcı bir fikir olmayabilir fakat at kuyruğu modelleri müzik festivalleri için yerinde bir seçim olacaktır. Yaz sıcağına karşı rahat bir model olduğu kesin. Ayrıca at kuyruğunu saç bandı, şapka gibi birçok farklı aksesuarla birlikte hareketlendirebilmeniz mümkün.

kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder