3 Temmuz 2016 Pazar

Kısa Kazaklar Nasıl Giyilir?

1-Yüksek Bel Pantolonlarla Giyin


Kısa kazakların en uyumlu olduğu parçalardan biri şüphesiz yüksek bel pantolonlardır. Fazla dekolte vermeden kısa kazakları kullanmak istiyorsanız yüksek bel pantolonlar tam sizlik! Günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz yüksek bel pantolon ve kısa kazakların mükemmel uyumunu mutlaka denemelisiniz.

2-Mini Eteklerle Giyin


Kışın vazgeçilmez parçası sıcacık kazağınızı mini eteklerle kombinleyerek daha alımlı ve cesur bir kombin oluşturmaya ne dersiniz? Kombininizi soğuk günlerin kurtarıcısı opak çoraplar ve sezon trendi bootieler ile tamamlayarak soğuktan korunurken çok hoş görünebilirsiniz.

3-Kalem Eteklerle Giyin


Kısa kazak giymenin en şık ve feminen yollarından biri ise kalem etekler ile kombin yapmak. Ofiste, akşam yemeğinde ya da haftasonu gezmelerinde kalem eteğinizin üzerine giydiğiniz kısa kazağınız ve yüksek topuklu ayakkabılarınız ile eforsuz bir şıklık yaratacaksınız.

4-Elbisenizin Üzerine Giyin


Yazlık elbiselerinizi artık kaldırmanıza gerek yok! En sevdiğiniz elbiseyi kısa kazağınızla kombin yaparak farklı bir tarz yaratırken çok hoş görünebilirsiniz. Asla yeterince giyecek şeyi olmayan biz kadınlar için bir kaç ay kullanıldıktan sonra kaldırılan güzelim elbiseleri değerlendirmek harika bir fırsat değil mi ?

5-Midi Eteklerle Giyin


Kısa kazağınızı 60’lar modasının geri dönen parçalarından “midi” eteklerle kombinleyerek romantik ve zarif bir hava yaratabilirsiniz. Zarif görüntünüzü pekiştirmek ve daha uzun görünmek için kombininizi stillettolarla tamamlamak doğru bir seçim olacaktır.

6-Gömleğinizin Üzerine Giyin


Spor şıklıktan hoşlanıyorsanız gömleğiniz üzerine giydiğiniz kısa kazağınız ile hem soğuk kış günlerinde ısınıp hem de çok şık görünebilirsiniz. Aksesuar seçimini kazağınızın üzerine taktığınız kıyafetinizle uyumlu büyük kolyelerden yana kullanmanızı tavsiye ederiz.

7-Ton Sür Ton Giyinin


Aynı renk tonlarında parçaları kullanarak oluşturulan Katy Perry, Rihanna gibi bir çok ünlünün de kullandığıton sür ton takımlar son dönemlerde çok moda. Kalem eteklerle, sigaret pantolonlarla birlikte kombinlediğiniz kısa üstünüz ile iş hayatında da günlük yaşamda da çok tarz görünebilirsiniz. Palto ya da aksesuar seçiminizi kontrast renklerden yana yaparak kombininize renk katabilirsiniz.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder