30 Mayıs 2016 Pazartesi

Yüz Yogası Nasıl Yapılır?

Cildinize özen gösteriyorsunuz, sürekli bakım yapıyorsunuz. Ama yalnızca çeşitli ürünler kullanmak yetmez. Sağlıklı beslenmek, bol su içmek, düzenli spor yapmak ve uyumak da temel prensipleri de uygulamalısınız. Yastıksız yatarsanız boynunuzdaki kırışmayı önlersiniz mesela… Cildinizi dış etkenlerden korumak için anti-ageing kremler ve komplex bakımlarla bugüne dek birçok teknik uyguladınız. Kimyasal peelingler, doğal maskeler, estetik müdahaleleri denediniz. Ama tam anlamıyla başarılı olamadıysanız sizi doğal ve yeni bir teknikle tanıştıracağım. Yüz yogası, Türkiye’de yeni bir spor biçimi… Cildimizi ve boynumuzu yaşlanmaya karşı koruyan, derin kırışıklıklarımızı tümüyle geçirmese bile azaltacak ve ince kırışıklıkları yok edecek bir formül istiyorsanız krem desteği yanında yüz yogasını tavsiye ederiz. Yüz yogası ile boyun ve yüz kaslarınızı çalıştırın.


Boyun Çevresi

Bir kaşığın sapını ağzınıza alın. Dudaklarınızı içeri doğru itin ama alt çeneniz çıkık olsun. Ağzınızla kaşığı yukarı kaldırın. 2 saniye bekleyin ve indirin. Bu hareketi 3 defa tekrarlayın. Boyun kaslarınızın çalıştığını hissedeceksiniz. Gıdığınızın sarkmasını bu hareketle engelleyeceksiniz. Bu hareketi her gün tekrarlayın.

Göz Çevresi

İşaret parmaklarınız kaşınıza baş parmağınız göz altına gelecek şekilde koyup deriyi iyice gerin. Gözlerinizi kısmaya çalışın ve 10 saniye böyle bekleyin. Üç kez tekrarlayın.

Dudak Çevresi

Ağzınıza yatay olarak bir kalemi alın ve dudaklarınızın arasında çevirin. Dudaklarınıza botoks yaptırmışçasına kırışıklıklar yok olacak ve bebeksi bir cilde kavuşacaksınız.

Alın Çevresi

Avuçlarınızın bileğe yakın kısmı ile kaşlarınızı yukarı doğru kaldırın. O sırada aşağı bakarken kaşlarınızı çatın. 10 saniye bekleyin ve bu hareketi ardı ardına 3 kez tekrarlayın.

Gıdık Çevresi

Arkanıza yaslanın, düz oturun ve çenenizi öne çıkartın. Dilinizi içeride, üst damağınıza yapıştırın. Çenenizi öne doğru uzatın ve on saniye bekleyin.


kaynak:http://www.hurrem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder