29 Mayıs 2016 Pazar

İri Gözler İçin Makyaj Tavsiyeleri



İri gözlere sahip olmak, kendinizi şanslı hissetmenizi sağlayabilir. Fakat yüzünüzdeki odak noktası gözleriniz olacağı için, onları en iyi şekilde ortaya çıkarmalısınız. Bunun için minik makyaj tavsiyelerine ihtiyacınız var;

Alt Kirpiklere Maskara

Alt kirpiklerinizi maskara ile belirginleştirin. Yalnız dikkatli uygulamalısınız, fazla uyguladığınız takdirde kirpikleriniz kümeleşir ve doğal görüntüsünden uzaklaşır.

Beyaz Göz Farı

Büyük gözleriniz varsa onları en iyi şekilde ortaya çıkarmanın bir diğer yolu da; biraz beyaz göz farı uygulamaktır. İster göz kapaklarınıza uygulayın, isterseniz sadece göz pınarlarına. Beyaz far gözlerinizin anında aydınlanmasını sağlar.

Kaş Kemiğini Aydınlatın

Beyaz farı uygulayabileceğiniz bir başka etkili nokta da kaş kemiğinizdir. Göz makyajınızı tamamladıktan sonra, fırçanızı kaş kemiğinizde dolaştırın. Bu makyaj numarası da gözlerinizi ön plana çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Bakımlı Kaşlar

Eğer iri gözlere sahipseniz şüphesiz ki kaşlarınız odak noktası olacaktır. Bu nedenle onları bakımlı tutmalısınız. Düzgün bir şekilde alınmış ve eğer gerekiyorsa kaş kalemi ile dolgunlaştırılmış olmalı.

Işıltı

Işıltılı göz makyajı iri gözlere çok yakışır. Abartısız miktarda ışıltılı bir dokunuş gözlerinizle ön plana çıkmanızı sağlayacaktır.

Kirpikleri Kıvırın

Kirpik kıvırma aletini unutmayalım. Bu küçük yardımcı kirpiklerinizin daha kıvrık ve uzun görünmesini sağlayacaktır. Böylece gözleriniz istediğiniz gibi dikkat çekecek.


kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder