30 Mayıs 2016 Pazartesi

En Trend Düğün Konseptleri

Düğün gününüz yaklaşırken kara kara düşünmeye başladınız. Düğünümü nasıl bir konsepte göre hazırlamalıyım diye soruyorsunuz kendinize. Sizler için en trend düğün konseptlerini belirledik. Konseptinizi belirlemeden önce beğenilerinizi ve stilinizi keşfetmeniz gerekiyor. Doğayla iç içe olmayı, hayvanları ve çiçekleri seviyorsanız, gelinliğinizde sadelikten yanaysanız ve daha çok kasaba insanıysanız kır düğünleri tam size göre. Eğer geçmişe özlem duyan, nostaljik ve romantik biriyseniz, örneğin siyah beyaz filmleri çok seviyorsanız, sofistike detaylı dantelli gelinlikleri, tül şapkaları seçtiyseniz vintage düğün konsepti size uygun olabilir. Salaş, özgürlük ve barış yanlısı, aktivist, bol renkli ve çiçekli giyinen biriyseniz o zaman mutlaka bohem düğün konsepti ile evlenin. Benim de benimsediğim bir tarz olan bohem düğünler renkli ve bol sürprizli olabilirler. Eğer küçük bütçeli bir düğün istiyorsanız ve yaratıcılığınıza güveniyorsanız ev yapımı detaylarla donatılmış otantik bir düğün organize edebilirsiniz. Az misafirin olduğu, ev sıcaklığında, biz bize olsun samimi olsun mottosuyla hareket ediyorsanız ve küçük bir parti ise niyetiniz bahçe düğünü sizin için ideal olacaktır. Abartılı bir sadelik seviyorsanız, prensesler gibi evlenmeyi düşünüyorsanız, beyaz ve pembe detaylarla donatılmış bir düğün isterseniz, evleneceğiniz mekan daha çok saray, yalı ya da lüks bir otelse elegan düğün sizin tercihiniz olmalıdır.


Kır Düğünü

Eskitme eşyalar, ahşap detaylar, taze çiçeklerle donatılmış ve çimlerin üzerinde sere serpe oturacağınız bir düğüne ne dersiniz? Kuş cıvıltıları, şehrin gürültüsünden uzak bir at çiftliğinde mesela rüya gecenizi planlayabilirsiniz.


Vintage Düğün

Vak biçimindeki saçlarınız, tül şapkanız, uzun saten eldivenleriniz ve dantelli balık gelinliğinizle 30’ların ruhunu yeniden canlandırabilirsiniz. Bir parça Casablanca, bir parça Tiffany’de Kahvaltı ve bir parça da Rüzgar Gibi Geçti filmlerinden izler taşıyan düğününüz bu yıla damgasını vurabilir. Bir otel ya da bir teras bu konsepti gerçekleştirebileceğiniz yerlerdir.


Bohem Düğün

Rengarenk bir düğüne hazır mısınız? Keyifli, salaş, samimi ve bol müzikli bir düğün harika olmaz mıydı? Çiçekler, çelenkler, fırfırlı ve renkli elbiselerle dolu hippi ruhlu bir düğünse eğer hayaliniz çiçek tacınızı takın ve çimlere uzanın. Düğününüz rüya gibi geçecek.


Otantik Düğün

Eğer düğüne ayırabileceğiniz çok büyük bir bütçeniz yoksa evde ailenizle birlikte hazırlayacağınız detaylarla kendi düğününüzü kendiniz yapabilirsiniz. Biraz yaratıcılık ve biraz ilham ile yapılmayacak şey yoktur. Rengarenk mumlar, fenerler, küçük ışıklar, beyaz tüller, biraz taze çiçek, tatlı ve sevimli kurabiyeler, arkadaşlarınızın müzik grubu ve ev yapımı davetiyelerle keyfinize ve kafanıza göre benzersiz bir düğün yaratabilirsiniz.


Bahçe Düğünü

Abartıyı ve telaşı sevmiyorsunuz. Sadeliğe, samimiyete ve doğal olana yakınsınız. Bu mutlu gününüzde yanınızda yalnızca çok sevdikleriniz olsun istiyorsunuz. Nikahtan sonra muhteşem bir bahçe partisi yapabilirsiniz o halde.


Elegan Düğün

Siz bir prensessiniz. Kabarık, gösterişli ve detayları bol bir gelinlik seçtiniz. Saçlarınızda muhteşem ve abartılı bir topuz var. Duvağınız yerlere kadar uzanıyor. Herşeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz. Çünkü siz tüm hayatınız boyunca bu günü bekleyenlerdensiniz. Düğününüz lüks bir otelde ya da bir sarayda gerçekleşecek. O zaman siz elegan bir düğün yapmalısınız. Her yerde uçuk pembeler ve beyazlar olmalı.

kaynak:http://www.hurrem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder