31 Mayıs 2016 Salı

5 Adımda Daha Kalıcı Rujlar


Özellikle kış aylarında çok sevdiğimiz koyu renk rujları kalıcı olmaması ve zaman içinde akıp bulaşması sebebiyle sürmeye çekiniyoruz. Sizin için derlediğimiz ipuçları ile rujunuz gün içinde daha kalıcı olacak ve dudak çevrenize bulaşmayacak.

1. Adım: Öncelikle ten renginize uygun rujunuzu seçerken, rujunuzun mat yapıda olmasına dikkat edin. Dudaklarınıza bir gün önceden bal ve toz şeker karışımı ile peeling yaparak ölü derilerden arındırın ve nemlendirici uygulayın. Unutmayın dudaklarınızda rujun güzel görünmesinin en önemli noktalarından biri nemlenmiş ve ölü derilerden arınmış dudaklardır.

2. Adım: Dudaklarınıza, dudak için özel olarak üretilen ve birçok kozmetik firmasında bulunan dudak bazını dudaklarınıza uygulayın. Dudak bazları, silikonlu yapısı ile dudak çizgilerinizi dolduracak ve rujun dudak çizgilerinizde birikmesini engelleyerek pürüzsüz dudaklara sahip olmanızı sağlayacaktır.


3. Adım: Rujunuza uygun bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyip, içini doldurun. Rujlar dudak kalemi ile birlikte kullanıldığında daha kalıcı olacaktır.

4. Adım: Rujunuzu uygulayın ve ardından ince bir peçeteyi dudağınızın üzerine yerleştirin, transparan bir pudra ve pudra fırçası yardımıyla uygulayın. Peçeteyi kaldırdığınızda, rujunuzun matlaştığını göreceksiniz. Daha sonra rujunuzu tekrar uygulayın.


5. Adım: Rujunuzun taşan kısımlarını bir kapatıcı ve ince uçlu bir fırça yardımı ile temizleyip, dudaklarınızın daha belirgin olmasını sağlayın. Ve aydınlatıcı bir pudra ile dudağınızın üzerini aydınlatın.

Bu küçük ipuçları ile sizinde rujlarınız çok kalıcı olacak ve gün boyunca bulaşma derdiniz olmadan kullanabileceksiniz.

kaynak:http://www.oxxo.com.tr/blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder