31 Mayıs 2016 Salı

Burun Kontürleme Yöntemleri

Burnunuzun şeklinden memnun değilseniz estetik olmanıza gerek yok. Burun şeklinizde küçük makyaj hileleriyle değişiklik yapabilirsiniz. Bu uygulama hem basit hem de rutin makyajınızı yaparken ekstra bir uğraş gerektirmeyen bir kontürleme işlemi.

Gerekli ürünler:

-Aydınlatıcı
-Cilt tonunuzdan iki ton koyu kapatıcı

Aydınlatıcının ve kapatıcının mat ya da parlamayan bir ürün olmasına önem gösterin. Çünkü parlayan ürünler o bölgeye ilgiyi çekecek ve ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkaracaktır.

1– Burnu İnce Göstermek İçin

Burnunuzu ince göstermek için burnun iki yanına fırça yardımıyla kapatıcı uygulayın. Burnun üst kısmına ise aydınlatıcıyı dağıtarak sürün. Bu makyaj hilesini günlük makyajlarda kullanabilirsiniz.


2- Burnu Kısa Göstermek İçin

Bunun için sadece burnun ortasına kadar aydınlatıcı kullanın. Burnunuzun sadece uç olacak şekilde iki yanına ve üst ucuna kapatıcı uygulayın. Böylece burnunuz daha kısa gözükecektir.


3- Burnu Uzun Göstermek İçin

Burnunuzu uzun göstermek için burun ortasına baştan uca kadar aydınlatıcı kullanın. Kapatıcıyı kaşınızın hemen altından başlayarak burnun iki yanına, sonuna kadar uygulayın. Bu uygulama burnunuzu, yüz proporsiyonunuza uygun hale getirebilir.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder