29 Mayıs 2016 Pazar

En İyi Beş Rimel


Makyaj Çantasında Bulunması Gereken Rimeller

2015 İlkbahar/Yaz sezonunda eye-linerların yerini rimeller alıyor. Doğal makyajın ön plana çıkmasıyla beraber öneminin arttıran rimeller markadan markaya, fırça büyüklüğünden şekline kadar pek çok konuda farklılık gösteriyor. Neredeyse her ay güzellik reyonlarına bir yenisi eklenen rimeller yüzünden hepimizin aklı karışabiliyor ve doğru ürünü almadan mağazadan ayrılabiliyor. OXXO Blog olarak daha önce denediğimiz ve mutlaka makyaj çantanızda bulunması gereken en iyi beş rimeli sizin için sıraladık.




1. Yves Saint Laurent - Babydoll
Grafenden hazırlanan formülü ve ince fırçasıyla kalıcı rimellerin başında gelen Yves Saint Laurent-Babydoll, birbirine yapışan kirpiklerden nefret edenler için ideal bir ürün. Fırçası sayesinde bulaştırmadan sürebileceğiniz Babydoll, yoğun ve homojen renk pigmentleri sayesinde göz alıcı siyah kirpiklere kavuşmanıza yardımcı olurlen, ağ şeklinde birbirine geçen polimerler makyajınızın 24 saat dayanmasına da yardımcı oluyor.Kirpikleri tek tek ayıran bu maskara, sizi dolgun kirpiklerle romantik bir görünüme kavuşturacak.





2. Lancome - Grandiose
Lancome'un en iddialı makyaj ürünleri arasında ilk beşte yer alan Grandoise, kontürlü fırçası ve yoğun pigmentleriyle rakiplerini geride bırakıyor. "Kuğu Boynu" olarak tabir edilen kavisli fırça kirpiklerinizin dipten uca kadar kıvrılmasına yardımcı olurken, kirpiklerinizi tek tek ayıracak Grandiose fazla eye-liner sürmeden de yoğun bakışlara sahip olmanızı sağlayacak. Uzun süre kalan formülüyle gün boyu rahat etmenizi sağlayacak Grandiose, özel gecelerde en sevdiğiniz ürün olacak.





3. Dior - Lash İt
Son senelerde çıkardığı göz makyaj ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Dior'un maskarası kalın fırçası ve bulaşmayan yapısıyla makyajınızı hızlıca yapmanıza yardımcı olacak. Kalın fırçası sayesinde kirpiklerinizi dipten uca kıvırarak yoğunlaştıracak Lash İt, kirpiklerinizde yapışkanlık hissi bırakmadan 24 saat boyunca gözlerinizin iri gözükmesine yardımcı olacak. Uzun kirpik sevenler için ideal bir ürün olan Dior-Lash İt, kolay kolay çıkmayan yapısıyla da diğer parçaları sollayacak.







4. Giorgio Armani - Eyes to Kill
Kirpikleri hem uzatan hem de dolgunlaştıran Giorgio Armani - Eyes to Kill, iddialı makyahjı sevenler için oldukça ideal bir yapıya sahip. Güzellik editörleri tarafından ödül kazanan bu rimel gözlerinizde takma kirpik etkisi yaratacak. Yoğun formülü sayesinde kat kat uygulamanıza gerek kalmayacağı için kuruyup dökülme de yapmayacak olan Eyes to Kill, fırçası kıvrılarak uygulandığında kirpikleri tek tek kıvırarak ayırıyor. 









5. Maybelline - Colossal Go Extreme
Kalın fırça kullanımında daha rahat olanların alışveriş listesinde hızla yükselen Maybelline - Colossal Go Extreme çift hazneli fırçasıyla en ince kirpikleri bile takma kirpik kıvamına getirebiliyor. Akışkan yapısı sayesinde kirpikte topaklanmayan ve kuruma yapmayan bu rimel yoğun siyah rengiyle de dumanlı göz makyajını sevenler için kurtarıcı bir özelliğe sahip. Günlük kullanımlar için ideal olan Go Extreme, dolgunlaştırı etkisinin yanı sıra kirpik uzatmasıyla da pek çok kişinin dikkatini çekiyor.

kaynak:http://www.oxxo.com.tr/blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder