29 Mayıs 2016 Pazar

Diş Beyazlatmanın Kolay Yolları

Yüz güzelliğimizin en önemli unsurlarından biri olan dişlerimiz bizim için en önemlilerin başında olmalıdır. Bu nedenden dolayı diş beyazlatmanın en kolay, basit ve hızlı yollarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük hayatta içtiğimiz fazla kahve sigara hatta çay dolayısı ile diş minelerimiz git gide sararmaya başlar. Normalde fırçalamayı aksatmasanız da ek olarak daha parlak diş mineleri isteyen bu yöntemleri denemekten çekinmeyin.

Karbonat İle Diş Beyazlatma


En eskilerden bilinen yöntemlerden biri olan karbonat ile diş beyazlatmayı deneyebilirsiniz. Karbonat hem ağız sağlığında kullanılarak dişlerimizin daha sağlıklı olmasını da sağlar.

Gliserin İle Dişleri Beyazlatmak Mümkün


Gliserin diş beyazlatmanın en başında gelen işlemlerden biridir. Gliserinin ağız içindeki bakterilere de etkisi büyüktür. Yapılan deneylerde bir tutam dökülen gliserin tüm bakteri faaliyetlerini durduğunu görmektedirler. Gliserini eczaneden satın alabilir ya da evde kendinizde yapabilirsiniz. Biraz karbonat biraz tuz ve sirkeyi karıştırarak gliserin karışımını kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Çilek Yiyerek Dişlerinizi Beyaz Tutun


Hem tatlı yiyin hem de dişlerini beyazlatmanın en doğal yolunu bulun. Çilek meyvesinde şeker ve asit olduğundan dolayı dişleri beyazlatmada çok işe yarar. Ezdiğiniz çilekleri diş fırçanıza sürerek fırçalayın daha sonra ağzınızı bol su ile çalkalayın. Birkaç kereden sonra farkı sizde hissedeceksiniz.

Havuç Salata Ve Elma Yiyerek Dişlerinizi Temizleyin


Bu tür yediğiniz sebzeler dişlerinizin hem temizliğine hem de beyazlamasına yardımcı olacaktır.

Tuzlu Su Ve Zeytini Bir Deneyin


Tuzlu suyun içine bir iki adet zeytin atın. Daha sonra biraz bekledikten sonra aynı gargara şeklinde sık sık yapın. Daha dişlerinizdeki beyazlık farkını anlayacaksınız.

Defne Yaprağı Ve Portakal Kabuğu Kullanın


Defne yaprağını ezerek rendelenmiş portakal kabuğunu macun şeklinde yapın ve dişlerini bu karışım ile fırçalayın. 3 günde dişlerinizdeki beyazlık ve pürüzsüzlük farkını hissedeceksiniz.

Diş beyazlatmanın en kolay yollarını sizler için paylaştık. Bu yöntemler ile uğraşmaktan bıkarsanız eğer diş doktorların diş beyazlatma yöntemlerini kullanabilirsiniz. Ama bir kez beyazlattığınız diş mineniz her defasında aynı işlemi görmek isteyecektir. Siz yine doğal yöntemlerden şaşmayın.

kaynak:http://nurfeza.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder