30 Mayıs 2016 Pazartesi

Dekorasyonda Tuğla Modası

Tuğla duvarlar evde dekoratif olarak kullanılabilir ve evinizi daha sıcak bir hale getirmenize de yardımcı olabilir.Evinizin istediğiniz yerine ekleyebileceğiniz bu tuğlalar özellikle banyoda farklı bir dekoratif stil yakalamanıza yardımcı olabilir. Banyonuzda farklı bir dekorasyon stiline sahip olmak istiyorsanız çeşitli tür ve renklerdeki tuğlaları kullanmayı düşünebilirsiniz.


Tuğla duvarlar banyonuza hem endüstriyel bir hava katarken hem de vintage bir hava katabilir.


Kırmızı tuğla duvarlar kullanmak istiyorsanız bunu nötr ve beyaz ile kombinlemeniz banyonuzun çok boğucu bir havaya sahip olmasını önleyecektir. Aynı zamanda bu kırmızı tuğlaları hangi eşyalar ile tamamladığınız banyonuzun dekorasyon stilini belirleyecektir. İsterseniz eskitme ve büyük bir ayna ile tamamlayabilirsiniz ya da yeni ve modern bir beyaz çerçeve ike tamamlayabilirsiniz. İkisi arasındaki fark banyonuzun dekorasyonunu hemen değiştirecektir. Bu açıdan dikkatli olmaya özen gösterin.


Kırmızı tuğlalar yerine krem renginde bir tuğla duvarı tercih edecekseniz diğer eşyalarınızda koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Bu tuğlalar kırmızı gibi öne çıkmayacağından evinizde koyu renkler kullanmanıza olanak sağlayacaktır. Tuğla duvarların ahşapla çok yakıştığını da belirtmeyi unutmayalım.


Açık renklerde tuğlaları tercih edeceksiniz biraz daha farklı bir dekorasyon stilini tercih edebilirsiniz. Modern ve vintage stillerinin iç içe kullanıldığı evlerde ışıklandırma da çok akıllıca yapılmış.

Modern bir ev dekorasyonuna sahip olmak ancak yine de tuğla duvarların sıcaklığından faydalanmak istiyorsanız yukarıdaki gibi bir dekorasyonu tercih edebilirsiniz. Özellikle eskitilmiş tuğlalar natural ürünler ile hoş bir uyum sağlamış.


kaynak:http://blog.evdebir.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder