30 Mayıs 2016 Pazartesi

Cilt Tipinize Uygun BB Krem Markaları

Kullandığınız ürün ne kadar iyi olursa olsun cilt tipinize uygun değilse hayal kırıklığı ile karşılaşmanız olasıdır. Cilt tipinize uygun BB kremler cilt kusurlarınızı kapatıp pürüzsüz ve canlı bir görünüm oluşturmakla kalmaz aynı zamanda cildinizin ihtiyaçlarını da karşılar. Siz de cilt tipinize en uygun BB kremi bularak doğru makyaj yapmanın farkını yaşayabilirsiniz.

Yağlı Ciltler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


Maybelline Dream Pure BB – SPF içermiyor. Beş farklı ton seçeneği bulunuyor. İçerisinde 2% oranında sivilce ve siyah noktaların önlenmesine yardımcı olan silisilik asit bulunuyor.
Estee Lauder Clear Difference Complexion Perfecting BB Cream – SPF 35. Üç farklı ton seçeneği bulunuyor. Yağ ve parfüm içermiyor.
Omorovicza Complexion Perfector BB –SPF 20. İki farklı ton seçeneği bulunuyor. C ve E vitaminleri, cildin genç görünmesini sağlayan hyaluronik asit, enerji verici ve canlandırıcı “lupin” denilen acı bakla bitkisinin özlerini içerir.

Kuru Ciltler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


Garnier Skin Renew Miracle Skin Perfector BB Cream – SPF 15, hyaluronik asit ve gliserin içerir.
Diorskin Nude BB Creme – SPF 10. Beş farklı ton seçeneği bulunuyor. Mineralli su ve antioksidan karışımı ile geliştirilmiştir. Orta kapatıcılıktaki ürün kolayca dağıtılıyor.
Dr. Jart+ Bounce Beauty Balm – SPF 30. Kompakt yapıdaki ürünün iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Hidrolize kolajen ve nar özü ile zenginleştirilmiştir.

Hassas Ciltler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


La Roche Posay Hydreane BB Cream – SPF 20. İki farklı ton seçeneği bulunuyor. İçerisinde La Roche–Posay Termal Suyu bulunuyor.
Boscia BB Cream Broad Spectrum – SPF 27. Tek renk seçeneği bulunuyor. Yağ içermez. Gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Smashbox Camera Ready BB Cream – SPF 35. Sekiz farklı renk seçeneği bulunuyor. İçerisindeki inci pigmentleri ışığı yansıtarak cilde doğal bir parlaklık verir.

Karma Ciltler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


Vichy Pro Even Mineral BB Cream – SPF 20. İki farklı ton seçeneği bulunuyor. Canlandırıcı etkiye sahip C-E vitaminleri ve Termal Spa Water içeriyor.
Clinique Age Defense Broad Spectrum BB Cream – SPF 30. Dört farklı ton seçeneği bulunuyor. Yağsızdır. Cildinizi doğal ışıltısına kavuşturarak onarmayı vaat ediyor.
Dr. Jart+Premium Beauty Balm SPF 45 BB Cream – SPF 45. Tek renk seçeneği bulunuyor. Doğal kolajen ile desteklenmiştir.

Akneye Meyilli Ciltler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


Maybelline Dream Pure BB Cream – SPF içermiyor. Beş farklı renk seçeneği bulunuyor. İçerisinde yağ bulunmayan ürün oldukça hafif bir yapıda.
Estee Lauder Day Wear BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Cream – SPF 35. İki farklı renk seçeneği bulunuyor. Cilt kusurlarının görünümünü en aza indirir.
3Lab Perfect BB – SPF 40. Üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Cilt tonunu eşitler, cildi onarır ve kadifemsi bir görünüm yaratır.

Koyu Cilt Rengine Sahip Kişiler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


Maybelline Dream Fresh BB Cream 8 in 1 Skin Perfector – SPF 30. Beş farklı renk seçeneği bulunuyor. Yağ içermez. Doğal bir ışıltı ve taze bir görünüm sağlar.
Iman Skin Tone Evener BB Cream – SFP 15. Altı farklı renk seçeneği bulunuyor. Açai, meyan ve üzüm çekirdeği ile zenginleştirilmiştir.
MAC Prep + Prime BB Beauty Balm – SPF 35. On iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Hafif yapıdaki ürün inci pigmentleri içeriyor.

Olgun Ciltler İçin BB Krem Tavsiyeleri:


Shiseido Perfect Hydrating Cream For Face –SPF 35. Üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Yağ içermiyor.
Stila Stay All Day 10-in-1 HD illuminating Beauty Balm SPF 30. Tek renk seçeneği bulunuyor. Cilde doğal bir parlaklık ve ışıltı verir.
Dior Hydra Life BB Creme – SPF 30. Üç farklı renk seçeneği bulunuyor. 3 saf bitki özünden oluşmuştur ve ebegümeci suyu,yaşlanmanın ilk etkilerini yavaşlatarak genç bir güzellik ortaya çıkarır. Demir oksit ve titanyumdan oluşan yeni nesil formül kusurları yok ederek cildi sıkılaştırır.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder