30 Mayıs 2016 Pazartesi

Selena Gomez'in Sokak Stili


Sokak stili en çok beğenilen isimler arasında yer alan Selena Gomez oldukça başarılı kombinler ortaya çıkarıyor. Günlük hayatında oldukça rahat ve trende uygun tercihler yapan Gomez genellikle tercihini İspanyol paça pantolonlar, croptop trikolar, büstiyerler ve ceketlerden yana kullanıyor. Sokak stilinde de topuklu ayakkabıları sıkça tercih ediyor. 72.6 m takipçi ile instagramda en çok takipçiye sahip isim olan Selena Gomez, katıldığı davetlerden günlük yaşamına kadar birçok kareyi instagramda paylaşıyor. Senin için hazırladığımız üç farklı kombinde ise Selena Gomez’in sokak stilini yakından inceledik. 


Büstiyerleri günlük kombinlerinde sıkça kullanan Gomez, culotte pantolonu ve deri ceketi ile çok şık görünüyor. OXXO tasarımcılarının sokak modası için tasarladığı boyundan bağlamalı triko büstiyer ile hem sokak modasının nabzını tutacak hem de dikkatleri üzerine çekeceksin. Bağcık detaylı babetler ve culotte pantolonunla çok şık görüneceğin gibi stilini metal tokalı deri kemerinle hareketlendirebilirsin.


Mavi ve taba renkleri bir arada kullanmayı sevenler için gelsin bu kombin. İspanyol paça pantolonları sokak stilinde sıkça kullanan Gomez, taba renkli rençkotu ve croptop mavi trikosu ile çok şık görünüyor. Askılı bir çanta ile kombinini hareketlendirebileceğin gibi, trende uymanın tadını çıkaracaksın.


kaynak:http://www.oxxo.com.tr/blog

1 yorum: